Πώς θα διασκεδάσεις τα μικρά μέλη της οικογένειας τις γιορτές;

Πώς θα διασκεδάσεις τα μικρά μέλη της οικογένειας τις γιορτές;

Οι παραμυθένιες ιστορίες στις συλλεκτικές συσκευασίες της NIVEA δίνουν μία «μαγική» νότα στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Οι γιορτές είναι πλέον εδώ και τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Ανακαλύψαμε μία όμορφη ιδέα για να περάσεις όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σου, τα βαφτιστήρια και τα ανιψάκια σου. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών;

Οι τέσσερις συλλεκτικές, παραμυθένιες συσκευασίες της NIVEA Creme επιστρέφουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για να προσθέτουν μία ζεστή και ταυτόχρονα «μαγική» νότα στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Η νέα σειρά NIVEA Tales αποτυπώνει με ονειρικές εικόνες τις συναρπαστικές περιπέτειες ενός μικρού αγοριού και της αδερφής του. Μαζί τους βρίσκεται ένας ζωηρός λαγός και μία μικρή, χαριτωμένη νεράιδα. Έτσι, μέσα από τα διασκεδαστικές ιστορίες, υπογραμμίζεται η απόλυτη στοργική σχέση μαμάς- παιδιού, που εμπνέει τη NIVEA.

Μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής στάσης απέναντι στη ζωή από τη NIVEA

nivea2

Τα τέσσερα εικονογραφημένα σχέδια που αποτυπώνονται στις συσκευασίες, παρουσιάζουν ιστορίες, που συμπληρώνουν η μία την άλλη. Έτσι, τα παιδάκια γνωρίζουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές και τους ακολουθούν σε ενδιαφέρουσες ιστορίες με σημαντικά ηθικά διδάγματα. Άλλωστε, η απλότητα, η φροντίδα, το θάρρος, η εμπιστοσύνη και η οικογένεια είναι οι βασικές αξίες της NIVEA που υπογραμμίζονται στις αφηγήσεις. Ιδανικά σου προτείνουμε να διαβάσεις τις ιστορίες το βράδυ, πριν την ώρα του ύπνου στα μικρά σου, για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Πέρα από τις όμορφες στιγμές που θα τους χαρίσεις, θα τους διδάξεις και μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής στάσης απέναντι στη ζωή!

Οι μικροί ήρωες των ιστοριών περνούν μαζί πολλές τρελές περιπέτειες, ενώ πάντα φροντίζουν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον. Με αυτό τον τρόπο, αναδεικνύονται οι αξίες της φροντίδας, της αγάπης και της στοργής, οι οποίες, ταυτόχρονα, αντανακλούν τη φιλοσοφία της γνωστής εταιρείας. Παράλληλα, μέσα από τα παραμύθια της σειράς, τα παιδιά διδάσκονται τη σημασία της περιποίησης, ενώ την ίδια στιγμή μοιράζονται στοργικές στιγμές με τη μαμά που τα διηγείται.

Τα παραμύθια μας φέρνουν πιο κοντά

nivea1

Ένα παραμύθι θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας. Η όμορφη εικονογράφηση, οι συναρπαστικές ιστορίες και η αγαπημένη ενυδατική κλασική κρέμα NIVEA προσθέτουν ακόμη περισσότερη μαγεία στις στιγμές φροντίδας που μοιράζεσαι με τα αγγελούδια σου. Απόλαυσέ τες στο έπακρο…

Φέτος, κάνε ένα μικρό μαγικό δώρο στα παιδάκια σου και αφιέρωσέ τους περισσότερο χρόνο. Δείξε την αγάπη σου, χαρίζοντάς τους στιγμές φροντίδας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, διαβάζοντάς τους τα παραμύθια της NIVEA.

Περισσότερες ιστορίες θα ανακαλύψεις στη σελίδα Nivea Tales. Εκεί, πέρα από τις συναρπαστικές περιπέτειες των μικρών ηρώων που μυούν τα παιδάκια στον παραμυθένιο κόσμο τους, θα βρεις πολλά διαδραστικά παιχνίδια. Επιπλέον, μπορείς να τα απασχολήσεις δημιουργικά και να τα βοηθήσεις να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, με εικόνες για ζωγραφική, καθώς και puzzles που θα τα διασκεδάσουν. Ο «μαξιλαροπόλεμος», τα «νεραϊδομπερδέματα» και η «μαγική περιπέτεια» είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες ιστορίες και παιχνίδια εδώ.

Η συλλεκτική σειρά της NIVEA Creme κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Μην τη χάσεις!