Να γιατί κάποιες γυναίκες ίσως να μην το έχουν για μαμάδες!

Να γιατί κάποιες γυναίκες ίσως να μην το έχουν για μαμάδες!

Θα παρατούσατε τα 3 παιδιά σας, θα αλλάζατε ήπειρο για να παντρευτείτε έναν κρατούμενο;

Η Jennifer Bulter, είναι μια Βρετανίδα μητέρα 3 παιδιών όλα κάτω των 10 ετών που αποφάσισε να τα αφήσει στον πατέρα τους και να πάει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν κρατούμενο!

MESA

Μπορεί αυτή η μητέρα να μην τα έβρισκε με τον πατέρα των τριών παιδιών της. Μπορεί να τα βρήκε σκούρα με την ανατροφή τους, να θέλησε να ξανά νιώσει γυναίκα αλλά όλοι αυτοί οι λόγοι με τίποτα δεν δικαιολογούν την απόφαση μιας μητέρα να αποχωριστεί τα παιδιά της για να παντρευτεί έναν κρατούμενο, οποίος έχει συλληφθεί για ναρκωτικά και μάλιστα ζει στην Αμερική.

Θα είναι λάθος να πούμε ότι αυτό το παλικάρι δεν έχει δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία. Σαφέστατα έχει και του αξίζει ιδίως αν έχει αλλάξει επιλογές στη ζωή του. Όμως πόσο εύκολα μια μητέρα παίρνει την απόφαση να αφήσει τα παιδιά της σε άλλη ήπειρο για να ζήσει τον έρωτά της;


Η ίδια, διαβάζοντας την είδηση, ισχυρίζεται ότι θα πάρει τα παιδιά μαζί της στην Αμερική. Δηλαδή, τα παιδιά θα αποχωριστούν τον πατέρα τους. Και αυτό πραγματικά μου προκαλεί θλίψη.

Δεν λέω, όλοι έχουν δικαίωμα να ερωτευθούν, να αγαπήσουν πόσο μάλλον αν είσαι μια μητέρα με 3 παιδιά που έχεις αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτά και έχει παραμερίσει τον εαυτό σου, γιατί πολύ απλά δεν έχεις χρόνο για σένα.

Πόσο σίγουρη όμως είναι μια γυναίκα πως ο νέος σύντροφος – σύζυγος θα αποτελεί σωστό πρότυπο για τα παιδιά της. Πώς είναι δυνατόν να τα χωρίζει από τον πατέρα τους;


Δεν ξέρω, θα ήθελα να πω πολλά, πάρα πολλά. Φοβάμαι όμως να μην πέσω στην παγίδα και θεωρηθώ μονόπλευρη. Πάντως αν εμένα που συνέβαινε στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον δεν θα τρελαινόμουν από τη χαρά μου.

Καλώς ή κακώς όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα οφείλει να κρατά ισορροπίες και τα παιδιά της να τα έχει πιο πάνω ακόμα και από τα δικά της θέλω. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι υπέρ του έρωτα αλλά αν μια φορά την έχεις πατήσει, τουλάχιστον μετά πήγαινε στα καλύτερα....