Έχεις ξαναδεί σκυλί με σιδεράκια; Μόλις το βρήκαμε και το λατρέψαμε

Ερμιόνη Σαρρή
Έχεις ξαναδεί σκυλί με σιδεράκια; Μόλις το βρήκαμε και το λατρέψαμε

Ο Wesley είναι 6 μηνών και φορά σιδεράκια.

Ο Wesley είναι το σκυλί που μας «έκλεψε» την καρδιά. Μέχρι σήμερα είχαμε δει πολλά παιδιά με σιδεράκια, άλλους τόσους ενήλικες, σκύλο όμως ποτέ ξανά. Να όμως που «πέσαμε» πάνω σε αυτό το retriever, του οποίου η ιστορία μας εντυπωσίασε πραγματικά.

wesley skulos a639f

Ο Wesley άρχισε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τα δόντια του, μέχρι που έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να κλείσει το στόμα του. Όταν έβγαζε τα καινούργια του δόντια (της ενηλικίωσης, όπως λένε οι ειδικοί), η φορά τους ήταν λάθος με αποτέλεσμα να είναι κακόκεφος. Δεν του άρεσε να παίζει με τα παιχνίδια του και έχανε διαρκώς βάρος. Βρε, τον κακόμοιρο!

wesley skulos siderakia 55e0d

Η Μolly Moore ανησυχούσε αρκετά για το κουτάβι της μέχρι που ένας γιατρός της έδωσε τη λύση. Τα σιδεράκια για τους σκύλους είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο και τα χρησιμοποιούν κυρίως για να αντιμετωπίσουν τους πόνους. Ο Wesley όμως μόλις είχε βρει τη λύση για το πρόβλημά του.

wesley skulos siderakia 2 52628
wesley skulos siderakia 3 f9de5

Το κουτάβι έχει βρει ξανά την όρεξή του για φαγητό και παιχνίδια και είναι πολύ γλυκός. Βασικά, θα λέγαμε πως είναι... αξιαγάπητος!

Διάβασε ακόμα:

10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι γάτες είναι τα πιο αδιάκριτα πλάσματα στη γη