Θέλεις να τελειώνεις με την μπουγάδα σε λίγα λεπτά;

Θέλεις να τελειώνεις με την μπουγάδα σε λίγα λεπτά;

Έπρεπε να γίνω μαμά για να έρθω αντιμέτωπη με την… ωμή πραγματικότητα που λέγεται «στοίβες άπλυτων ρούχων».

Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις, γι’ αυτό κι εγώ θα σου πω τον πόνο μου αλλά και… τη λύση! Γιατί μπορεί να άργησα, αλλά τη βρήκα!

Μπορεί τα παιδιά σου να μεγάλωσαν λίγο, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις ξεχάσει τη βρεφική φάση που όλα πρέπει να αποστειρώνονται. Από τα μπιμπερό και τις πιπίλες, μέχρι τα ρουχαλάκια και τις κουβερτούλες του μωρού.

mothersblog1

Είμαι από τις μαμάδες, που χωρίς υπερβολές, βάζω σχεδόν ένα πλυντήριο τη μέρα. Όχι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σου παραπονεθώ για το ρεύμα που μας έρχεται με το γνωστό ραβασάκι της ΔΕΗ, αλλά είναι η ευκαιρία να σου μιλήσω για τα νέα πλυντήρια της LG Electronics με την επαναστατική τεχνολογία TurboWash!

Πεντακάθαρα ρούχα σε 59 μόλις λεπτά!

Με απλά λόγια, καταφέρνεις εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου αφού πλένεις τα ρούχα σε λιγότερο από μια ώρα! Χάρη στο σύστημα «Jet Spray» που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59 μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

Και για να φροντίσεις ακόμη περισσότερο τα μικρά σου, μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον προγράμματα πλύσης στο κινητό σου και να τα εφαρμόσεις στη συσκευή σου! Έτσι, χάρη στην τεχνολογία Near Field Communication (NFC) των πλυντηρίων LG και τις εξειδικευμένες της επιλογές θα βρεις το πρόγραμμα που σου χρειάζεται ανάλογα με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεσαι!

«Φρεσκάρισμα» σε 20 λεπτά!

Το καλύτερο όμως είναι ότι αν απλά θέλεις να «φρεσκάρεις» τα ρούχα σου, μίας και περνάς πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας και σίγουρα «παίρνουν» μυρωδιά, μπορείς να το κάνεις σε ελάχιστο χρόνο! Σε 20 λεπτά με την τεχνολογία TrueSteam™ που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της σειράς πλυντηρίων της LG έχεις τη δυνατότητα να εξαφανίσεις τις ζάρες χωρίς σιδέρωμα!

Και οι θαυματουργές ιδιότητες του ατμού και της τεχνολογίας TrueSteam™ δεν σταματούν εδώ. Με την επιλογή Allergy Care που σου προσφέρει νιώθεις περισσότερη ασφάλεια γιατί βοηθά στη μείωση των αλλεργιογόνων έως 99,9%.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι θα έχεις χρόνο να παίξεις με τα αγγελούδια σου, χωρίς να φοβάσαι μη λερωθούν και μη λερώσουν! Με τα νέα πλυντήρια της LG η μπουγάδα γίνεται «παιχνιδάκι» και εσύ ξέρεις πλέον τι σημαίνει #XronosGiaEmena!