Η Suki Waterhouse «σπάει» τον κανόνα του καστανού χρώματος στα μαλλιά για το χειμώνα!

Βιβή Αγγελάκη
Η Suki Waterhouse «σπάει» τον κανόνα του καστανού χρώματος στα μαλλιά για το χειμώνα!

Δείτε το νέο της hairlook!

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και γλυκά supermodels και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Η μόλις 23 ετών Suki δεν άντεξε το βάρος του καστανού, που εδώ και μερικούς μήνες είχε υιοθετήσει και ξαναγύρισε στο παλιό γνώριμο χρώμα της, το ξανθό.

suki

Τι κι αν προσπάθησε να ακολουθήσει την τάση πολλών διασημοτήτων για αυτό το χειμώνα, που αποφάσισαν να αποχωριστούν τα ανοιχτά χρώματα στα μαλλιά τους και να επιστρέψουν σε πιο σκούρες ακόμη και στις φυσικές τους αποχρώσεις?

167024fc61cd12fcc721654710da14b8

Τι κι αν από ξανθιά έγινε καστανή και κοκκινομάλλα μέσα σε ελάχιστους μήνες?

fcf754bc69a5a9040829a7d55dcef0ae

Το κορίτσι του γοητευτικότατου Bradley Cooper, επιστρέφει στο χρώμα που αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια και αγαπά περισσότερο, το πλατινέ ξανθό!

Ιδού κα οι αποδείξεις:

gallery nrm 1421766283-hbz-suki-waterhouse-article

Η Suki ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία, μαζί με την makeup artist Wendy Rowe, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφήνοντας πολλούς θαυμαστές της άφωνους με τη ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά της.

Πιστή στις αφέλειες και φέρνοντας τα χείλη της στο προσκήνιο, με το ματ κόκκινο κραγιόν έδειχνε πιο δροσερή και sexy από ποτέ!

Όσο για το αν μας άρεσε το νέο της hairlook... η Suki ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που υποστηρίζουν όποια αλλαγή και να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο, οπότε ναι η αλλαγή πολύ της πάει!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

4 πράγματα για το υαλουρονικό οξύ που σίγουρα δεν ξέρετε!