Στα βήματα (του hairlook) που χάραξε η Scarlett Johansson κι αυτή η star!

Βιβή Αγγελάκη
Στα βήματα (του hairlook) που χάραξε η Scarlett Johansson κι αυτή η star!

Αν έχετε κοντά μαλλιά, δείτε οπωσδήποτε το παρακάτω χτένισμα!


Τι έχουν πάθει οι διάσημες κυρίες του Hollywood αυτή την εβδομάδα και μας εκπλήσσουν με τις hairstyle επιλογές τους; Μετά την αγαπημένη και πανέμορφη Scarlett Johansson, που αποφάσισε να το κάνει το κοντό a la garcon κούρεμά της, ακόμη πιο ροκ, ξυρίζοντας τα πλαϊνά μέρη και όλη την πίσω πλευρά του κεφαλιού της κι άλλη μια διάσημη κυρία μας εκπλήσσει με το χτένισμά της στα κοντά μαλλιά της.

Η Karine Vanasse, που εδώ και κάμποσο καιρό έχει κάνει τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, επιλέγοντας ένα κοντό αγορίστικο hairlook, έκλεψε τις εντυπώσεις με το χτένισμα που επέλεξε για τα VES (Visual Effects Society)Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Beverly Hills, στη California.

jamie-chung-karine-vanasse-get-glam-to-present-at-the-visual-effects-society-17


Η ηθοποιός που είναι ευρύτερα γνωστή για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Revenge, με αυτή την εμφάνισή της απέδειξε ότι ακόμη και στα κοντά μαλλιά μπορεί κάθε γυναίκα να πετύχει εξίσου εντυπωσιακά χτενίσματα.

normal ves11


Τα μυστικά της; Έδωσε έναν ελαφρύ όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της και τα υπόλοιπα μαλλιά της τα έπιασε πίσω σε σχήμα μοϊκάνα, χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια και φουρκέτες στο χρώμα των μαλλιών της, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη πιο φυσικό.

normal ves14


Φυσικά, η Karine, θέλοντας να δώσει έναν ακόμη πιο glam αέρα στο hairstyle της, έπιασε τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της σε δύο μικρά πλεκτά κοτσιδάκια.

normal ves04


Όσο για την όλη εμφάνιση, η Karine έλαμπε μέσα στο Naeem Khan, φόρεμά της.

6fev2015-KarineVanasse

Εσείς θα τολμούσατε να κόβατε τα μαλλιά σας τόσο κοντά;

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Κι όμως, άλλη μια star που έκοψε τα μαλλιά της καρέ!