Απαλά και όμορφα πόδια εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο!

Βιβή Αγγελάκη
Απαλά και όμορφα πόδια εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο!

Δύο από τα μεγαλύτερα beauty brand, Veet & Scholl, παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους και μας υπόσχονται αποτέλεσμα που διαρκεί. Δείτε ο,τι πιο νέο κυκλοφορεί.

Όταν η μόδα και η ομορφιά συναντώνται το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καταπληκτικό! Προχθές, λοιπόν, βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων προϊόντων των Veet & Scholl στο Atelier Haute Couture του Βασίλη Ζούλια και σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας ο,τι πιο νέο κυκλοφορεί από τα δύο brand! Κι επειδή, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η Άνοιξη επισήμως έχει μπει, η περιποίηση των ποδιών μας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια σημεία της beauty ρουτίνας μας.

qwretwvrtu4t d7d17


Το Veet μας θέτει το ερώτημα: Γιατί να χρησιμοποιείτε ακόμη το ξυράφι, ερεθίζοντας καθημερινά την επιδερμίδα σας;

Οι νέες ταινίες Veet Κρύο Κερί με τεχνολογία Hair Minimizer είναι κατάλληλες για χρήση ακόμη και στις πιο κοντές τρίχες, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένες για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, προσφέροντας την τέλεια καλλυντική αποτρίχωση στο σπίτι. Η νέα τεχνολογία Hair Minimizer εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, ενώ οι τρίχες ξαναβγαίνουν λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές. Χαρείτε όμορφα αποτριχωμένη και απαλή επιδερμίδα και αποτέλεσμα που διαρκεί ως και 4 εβδομάδες!

veet collage 05 03 c2ba7

Επιλέξτε το προϊόν κεριού που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και κρατήστε την πιο μεταξένια απαλή αίσθηση, με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Διαφορετικά συστατικά εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε τύπο δέρματος (κανονικό, ευαίσθητο, ξηρό και suprem essence με αιθέρια έλαια και άρωμα τριαντάφυλλου).


Παράλληλα, το Scholl , ειδικός στην περιποίηση ποδιών, έρχεται με μια νέα καινοτομία, τη νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Soft με Κρυστάλλους Διαμαντιών. Ακόμα πιο αποτελεσματική, χάρη στην απολεπιστική δύναμη των μικροκρυστάλλων διαμαντιών που περιέχουν οι κεφαλές της αλλά και στον εργονομικό σχεδιασμό της, χαρίζει πόδια ακόμα πιο απαλά και μεταξένια, αφαιρώντας το σκληρό δέρμα, που εκτός από αντιαισθητικό, μπορεί να οδηγήσει και σε εμφάνιση φλεγμονών και λοιμώξεων.

PicMonkey Collage 7ff9d


Και επειδή κάθε τύπος δέρματος έχει διαφορετικές ανάγκες, εκτός από το standard ανταλλακτικό, κατάλληλο για κανονικό δέρμα, το Scholl παρουσιάζει το νέο Mix ανταλλακτικό, που περιλαμβάνει δύο διαφορετικές κεφαλές στην ίδια συσκευασία: μία κεφαλή Extra Coarse (για το ιδιαίτερα σκληρό και επίμονο δέρμα) και μία κεφαλή Soft Touch (για ένα ιδανικό τελείωμα).

Η περιποίηση όμως δε σταματά εδώ! Ποιος δεν θέλει απαλά και περιποιημένα πόδια κάθε μέρα; Ο χρόνος όμως δεν είναι πάντα αρκετός για επαγγελματική περιποίηση και πεντικιούρ. Γι' αυτό το λόγο, το Scholl δημιούργησε τη σειρά περιποίησης Scholl Velvet Soft για επαγγελματική φροντίδα από την άνεση του σπιτιού σας! Η σειρά περιποίησης περιλαμβάνει 4 νέα προϊόντα:

scholl collage 05 03 d2aa0

Χαλαρωτικό Ποδόλουτρό και Εντατικός Ορός για μια ολοκληρωμένη φροντίδα μετά την αφαίρεση του σκληρού δέρματος,
Ενυδατική κρέμα Ημέρας και Μάσκα Νύχτας για καθημερινή περιποίηση και διατήρηση των αποτελεσμάτων της απολέπισης.

Φυσικά, η εκδήλωση τελείωσε με μια έκπληξη του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια!

qwet2vyukre 8f115