Γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ακμή: τώρα υπάρχει μια BB Cream που σβήνει τις ατέλειες!

Γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ακμή: τώρα υπάρχει μια BB Cream που σβήνει τις ατέλειες!

Νέα άφιξη από την Vichy

8 στις 10 γυναίκες δηλώνουν πως έχουν ατέλειες στην επιδερμίδα τους που θα ήθελαν να σβήσουν- βλέπε μαύρα στίγματα, ακμή, γυαλάδα, σημάδια που δείχνουν πως η επιδερμίδα έχει εξασθενίσει.

Από την άλλη, μόνο οι μισές από τις γυναίκες που καταφεύγουν στο makeup για να καλύψουν τις ατέλειές τους δηλώνουν ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα. Οι περισσότερες παραπονιούνται πως δεν έχουν το φυσικό αποτέλεσμα που θα ήθελαν, πως το makeup τονίζει περισσότερο τις ατέλειες και πως αισθάνονται ότι τελικά αυτή η επιλογή τους "πνίγει" την επιδερμίδα τους.

NORMADERM BB CLEAR 1b62a

Αν τα παραπάνω διαβάζουν τις σκέψεις που κάνεις μπροστά στον καθρέφτη, δες την λύση στο πρόβλημά σου: η νέα Normaderm BB Clear της Vichy είναι η πρώτη διορθωτική κρέμα για ματ αποτέλεσμα! Είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες, υπόσχεται άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η μη λιπαρή, εξαιρετικά ματ και ελαφριά υφή της απλώνεται τέλεια και αφήνει ένα ευχάριστο και βελούδινο τελείωμα. Η Normaderm BB Clear, εμπλουτισμένη με μεταλλικές χρωστικές, γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει γραμμές και χωρίς να την κάνει να ασφυκτιά- αντίθετα, εκτός από ένα ανάλαφρο πέπλο, της προσφέρει και non stop περιποίηση, που μακροπρόθεσμα μειώνει ορατά τις ατέλειες.

Κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, περιέχει Ιαματικό Νερό της Vichy με καταπραϋντικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Θα τη βρεις σε 2 αποχρώσεις.