Backstage Beauty: Αυτό είναι το μυστικό για τα retro hair looks στο show των MiRo!

Backstage Beauty: Αυτό είναι το μυστικό για τα retro hair looks στο show των MiRo!

Μπήκαμε στα παρασκήνια και είδαμε τα πάντα! 

Μπορεί αυτά τα (περίπου) 20 λεπτά που διαρκούν τα fashion showsνα είναι εκείνα που συζητιούνται περισσότερο, όμως στις -αρκετές- ώρες προετοιμασίας μέχρι να βγει το πρώτο μοντέλο στο catwalk- συμβαίνουν πράγματα και θαύματα!

photo-2-5 8f92b

Είχα την χαρά να τρυπώσω στο backstage των αγαπημένων μας MiRo, να με πάρει από το χέρι ο Βασίλης Δρίγκος, ο ταλαντούχος hair stylist και καλλιτεχνικός διευθυντής των κομμωτηρίων Gino, και να μου δείξει βήμα βήμα πώς προετοιμάζουν τα μαλλιά των μοντέλων και πώς φτάνουν στο τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στο catwalk!

miro3 4048c

"Το μυστικό για να κάνεις οποιοδήποτε look θέλεις βρίσκεται στα προϊόντα styling και φυσικά στην ποιότητα των μαλλιών", μου λέει ο Βασίλης, και καταλαβαίνω αμέσως τι εννοεί, αφού στους πάγκους των συνεργατών του βλέπω τη νέα σειρά styling EIMI της Wella Professionals- μια σειρά που ήδη έχει δοκιμαστεί στα μεγάλα fashion shows του εξωτερικού και έχει αποδείξει τις εκπληκτικές της δυνατότητες!

"Σε αυτή τη συλλογή τους οι MiRo εμπνεύστηκαν από τη δεκαετία του '60 και εμείς ακολουθήσαμε την αισθητική της εποχής, κρατήσαμε πίσω χαμηλά τα μαλλιά, αλλάξαμε την υφή των μαλλιών με την βοήθεια των νέων προϊόντων styling EIMI της Wella Professionals. Και αυτή πιστεύω πως είναι η διαφορά που βλέπουμε στο styling τα τελευταία 2 χρόνια- η έμφαση δεν δίνεται τόσο πολύ στο πώς φτιάχνεται ένα χτένισμα- εξάλλου δεν είναι πλέον ζητούμενο τα επιτηδευμένα χτενίσματα- αλλά στο πώς μπορείς να αλλάξεις την υφή των μαλλιών ώστε να αναδεικνύει το look που θέλεις. Τα μαλλιά δεν θέλουμε να είναι ούτε πολύ γυαλιστερά ούτε πολύ θαμπά, θέλουμε να έχουν την ιδανική υφή ώστε να "πλάθονται", να μπορείς να παίξεις μαζί τους με έναν τρόπο που το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και εφικτό. στα show θα δείτε λοιπόν χαμηλά πιασίματα στα μαλλιά, φράντζες εντελώς ελεύθερες, τριχάκια να φεύγουν ανέμελα και σίγουρα δεν θα δείτε κάτι επιτηδευμένο" εξηγεί ο Βασίλης.

photo-4-2 97d2d

"Για το styling χρησιμοποιήσαμε πάνω από 4 προϊόντα EIMI για τα μαλλιά, αλλά το βασικό προϊόν ηταν το Sugar Lift, που βοηθάει την τρίχα να φουσκώνει και ανάλογα με τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, είτε είναι μια τοστιέρα είτε βούρτσα, πιστολάκι ή πρέσσα μας βοηθάει να πλάθουμε τα μαλλιά όπως θέλουμε. Είναι ιδανικό για γυναίκες με πάρα πολύ λεπτά μαλλιά, γιατί τους δίνει όγκο".

photo-2-6 b6be8

Η ΕΙΜΙ είναι μια σειρά styling που δημιουργήθηκε για να δώσει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα, με πολύ εύκολο τρόπο να μπορέσει να εκφράσει το στυλ της μέσα από το χτένισμά της- εξάλλου το ίδιο το όνομα της σειράς, ΕΙΜΙ, προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη ΕΙΜΑΙ/Υπάρχω, και κάθε προϊόν της στοχεύει να γίνει εργαλείο για να αναδείξει κάθε γυναίκα (και άντρας) την μοναδικότητά του.

miro2 d9fd2

"Η συνεργασία των κομμωτηρίων Gino με την Wella Professionals και την ΕΙΜΙ, ήταν σχεδόν... καρμική", μου λέει ο Βασίλης. "Το logo των Gino απεικονίζει ένα ανθρώπινο αποτύπωμα, που ταυτίζεται με την μοναδικότητά μας- και για εμάς κάθε γυναίκα που έρχεται και μας εμπιστεύεται τα μαλλιά της είναι μοναδική! Αυτή είναι και η φιλοσοφία των EIMI, επομένως δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο partner για αυτό το show!".

EIMI-Goodie-Bags 032bd