Αγνώριστες οι πριγκίπισσες της Disney χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Βιβή Αγγελάκη
Αγνώριστες οι πριγκίπισσες της Disney χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δείτε την Έλσα, την Ποκαχόντας, τη Χιονάτη, την Άριελ και πολλές άλλες πρωταγωνίστριες της Disney εντελώς άβαφες...  

Τις έχουμε αγαπήσει, έχουμε περάσει άπειρες ώρες να τις παρακολουθούμε ξανά και ξανά – ακόμη και τώρα που έχουμε μεγαλώσει και φυσικά έχουμε όλες μα όλες μπει στη διαδικασία να μιμηθούμε τις πρωταγωνίστριές τους!

Οι ταινίες της Disney έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές – χωρίς υπερβολή- και έχουν κάνει εκατομμύρια μικρά αλλά και μεγάλα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να κοιμούνται με την ελπίδα οτι την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουν πριγκίπισσες με υπερτέλεια μαλλιά και αντίστοιχο μακιγιάζ, μέσα σε ένα τεράστιο παλάτι, που θα τους περιμένει ο πρίγκιπάς τους!

Και κάπου εδώ το όνειρο τελείωνε μιας και οι περισσότερες ξυπνούσαμε από τις φωνές της μαμάς μας για το σχολείο... Μεγαλώνοντας, βέβαια, καταλάβαμε πως η τελειότητα στην εμφάνιση της εκάστοτε πριγκίπισσας ξεπερνούσε κάθε φαντασία: Φορέματα που δεν λερώνονταν ποτέ, μαλλιά και μακιγιάζ πάντοτε τέλεια και φυσικά ανύπαρκτα τα σημάδια κούρασης στο πρόσωπο!

Στην κατάρριψη αυτού του μύθου συμβάλλει και η Loryn Brantz, illustrator, που συνεργάζεται με τη δημοφιλή ιστοσελίδα Buzzfeed και αποφάσισε αυτή τη φορά να μας δείξει τις πριγκίπισσες της Disney χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο τους!

Δείτε, λοιπόν, τη διαφορά με και χωρίς μακιγιάζ:


Η Έλσα από το Frozen

3sdgsdfg 938b5

Η Τιάνα, από την πριγκίπισσα και το βάτραχο

2sfgdfghdfghd 37736

Η μικρή Ινδιάνα, Ποκαχόντας

6sfghdfyhjdy b2287

H Γιασμίν, από την ταινία Αλαντίν

5gdfghdfhg 5ca09

Δείτε τις υπόλοιπες πριγκίπισσες στη gallery!