Coco Rocha: Πόσο άλλαξε η beauty ρουτίνα της μετά τη γέννηση της κόρης της;

Βιβή Αγγελάκη
Coco Rocha: Πόσο άλλαξε η beauty ρουτίνα της μετά τη γέννηση της κόρης της;

Όσες έχετε γίνει μητέρες σίγουρα θα την καταλάβετε...

Είναι η μούσα κορυφαίων σχεδιαστών μόδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως (όπως στη Vogue, W). Η Coco Rocha είναι από τα πιο γνωστά supermodels που έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας και της ομορφιάς από μικρή ηλικία.

Coco-Makeup-Essentials 8f266


Παντρεμένη από το 2010 με το James Conran, η 27χρονη Coco, πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, την Ioni Conran και από την πρώτη στιγμή φρόντισε να μοιραστεί με τους φίλους της στα social media φωτογραφίες της νεογέννητης κορούλας της.

coco-rocha-3 74d5e
10731489 1574152279521085 602297724 n 9500a


Όμως, όπως συμβαίνει σε κάθε γυναίκα, ο ερχομός ενός παιδιού, επηρεάζει άμεσα πολλούς τομείς της ζωής της και φυσικά τη beauty ρουτίνα της. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Coco Rocha.

coco-rocha-baby e1435


Το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα έχω λιγότερο χρόνο και προσπαθώ να τα κάνω όλα όταν κοιμάται η μικρή ή όταν έχει καλή διάθεση. Πλένω το πρόσωπό μου ή φροντίζω την επιδερμίδα μου όταν δεν χρειάζεται να την παίρνω αγκαλιά και είναι στην κούνια μου. Κάνω μπάνιο πιο αργά και το μακιγιάζ μου γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Αφήνω για λίγο τη μικρή στο κρεβάτι, βάζω eyeliner και είμαι έτοιμη!»

Her-Beauty-Routine f823d


Όσες είστε έχετε γίνει μητέρες σίγουρα την καταλαβαίνετε απόλυτα...