Party girls συντονιστείτε: Αυτό είναι μυστικό για να λάμπουμε στις γιορτινές μας εξόδους!

Βιβή Αγγελάκη
Party girls συντονιστείτε: Αυτό είναι  μυστικό για να λάμπουμε στις γιορτινές μας εξόδους!

Για επιδερμίδα που είναι ready to party!

Μπορεί να είμαστε σκληρά εργαζόμενα κορίτσια και η καθημερινότητά μας να κατακλύζεται από κάθε λογής υποχρεώσεις, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαστε έτοιμες να κάνουμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις αυτές τις γιορτές και να είμαστε η ψυχή των χριστουγεννιάτικων parties!


Έτσι, μπορεί να έχουμε ψάξει για να κάνουμε τους τέλειους συνδυασμούς με το φόρεμα, τα παπούτσια, το ιδανικό clutch bag και τα πιο fancy αξεσουάρ, όμως, η επιδερμίδα μας, είναι το ίδιο έτοιμη;

nipfab 06ebf


Η προσφέρει μια μοναδική λύση για αυτόν τον σκοπό: το Party Prep Glycolic Set. Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό συνδυασμό δράσης δύο αγαπημένων προϊόντων από τη σειρά Glycolic Fix, το Glycolic Cleansing Fix, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και εξυγίανση με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται αμέσως πιο δροσερή, λεία και απαλή και τα Glycolic Fix Cleansing Pads, εξήντα δίσκους απολέπισης εμποτισμένους με γλυκολικό και υαλουρονικό οξύ για απολέπιση και αίσθηση ανανέωσης στο πρόσωπο.

gfhfghdgfh 3b5cc


Με συστηματική χρήση πριν από τις ημέρες των γιορτών, η επιδερμίδα μας μεταμορφώνεται και ακτινοβολεί, ενώ ακόμα και την ίδια μέρα του party το set προσφέρει άμεση δράση λάμψης που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα των καλεσμένων στο πρόσωπό μας!

12367049 998757583499176 1599115894 n e06e9


Τα Nip + Fab θα τα βρείτε στα Carelab by attica(Citylink, Golden Hall, Γλυφάδα,Τσιμισκή-Θεσσαλονίκη), Beautystore(Θεσσαλονίκη), www.atticaselectivebrands.gr και σε επιλεγμένα φαρμακεία και e-shop!