Ποιο άρωμα πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα στη Γαλλία;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιο άρωμα πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα στη Γαλλία;

Έφθασε στην κορυφή των γυναικείων αρωμάτων στην Ευρώπη για το 2015*.

Είναι το αγαπημένο άρωμα των γυναικών στη Γαλλία - μπορεί και το δικό σου- και έφθασε στην κορυφή των γυναικείων αρωμάτων στην Ευρώπη για το 2015*. Ο λόγος για το "La vie est belle" που μετά από το πετυχημένο παγκόσμιο λανσάρισμά του το 2012, καταγράφει μια ακόμη επιτυχία στα ήδη εξαιρετικά επιτεύγματά του, φθάνοντας στην κορυφή των γυναικείων αρωμάτων στην Ευρώπη για το 2015*.

rtghersthty 32ba3

Η οσφρητική έκφραση της ευτυχίας, από τη Lancôme επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ακαταμάχητη έλξη που ασκεί το άρωμα στις Γαλλίδες οι οποίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ανακήρυξαν σε άρωμα της επιλογής τους. Το La vie est belle παρουσιάζει τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία των αρωμάτων πολυτελείας στη Γαλλία**, με ένα άρωμα να πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μια μεγάλη επιτυχία, σε μία από τις πιο απαιτητικές αγορές αρωματοποιίας πολυτελείας.

sfghdtyjh f505a

Το κλειδί της επιτυχίας; Η αγάπη των γυναικών για το άρωμα που περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε φυσικά συστατικά, αντλεί μεγάλη δύναμη από την επικοινωνία του, η οποία κινείται γύρω από το χαμόγελο της Julia Roberts – αλλα και τις δύο ακαταμάχητες προσκλήσεις για να αγαπήσουμε τη ζωή και να το δηλώσουμε με όλη μας την καρδιά!

(*) Πηγή: αγορές σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών σε Γαλλία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, IRI πάνελ καταναλωτών σε Γερμανία, Nielsen Ελβετίας και Ολλανδία.
(**) Πηγή: πωλήσεις σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του, συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών στη Γαλλία