«Το Rachel cut άλλαξε όλη μου τη ζωή»: Η ιστορία του εμβληματικού hairlook

Βιβή Αγγελάκη
«Το Rachel cut  άλλαξε όλη μου τη ζωή»: Η ιστορία του εμβληματικού hairlook

Δείτε τι αποκαλύπτει ο hairstylist της Jennifer Aniston, Chris McMillan !

Ο Chris McMillan είναι ο άνθρωπος που «ευθύνεται» για ένα από τα πιο διάσημα hairlooks της δεκαετίας του ’90 (ενώ αρκετοί είναι αυτοί που το κατατάσσουν μέσα στα πιο iconic κουρέματα όλων των εποχών)! Να σου θυμίσω, είναι celebrity hairstylist και ο κομμωτής της Jennifer Aniston με τα υπερτέλεια μαλλιά.

rs 600x600 131106105558 600.Aniston Jennifer Chris McMillan.jl.110613 copy 56ca9


Ο Chris, που πριν κάμποσο καιρό, αποκάλυψε πως το «It» κούρεμα για το 2016 είναι το «shag», μίλησε για την ιστορία του εμβληματικού κουρέματος που έκανε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να τρέξουν στα κομμωτήρια με μια φωτογραφία της Jennifer και να ζητούν το «Rachel Cut».

8976b7d661a8cd3d jennifer aniston.preview tall 428f1


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Βρετανική Telegraph, δήλωσε: «Δημιούργησα το πρώτο «Rachel look» όταν γνώρισα Jennifer, πριν από 20 χρόνια. Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Τότε, η Jennifer είχε πολύ μακριά μαλλιά με φράντζα. Της είπα ότι θα πρέπει να αφήσει την φράντζα της να μακρύνει, να κάνει κάποια highlights και να δοκιμάσει κάτι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Έκοψα το μήκος και έκανα ένα έντονο φιλάρισμα συνδυάζοντάς το στο μπροστινό τμήμα με τις αφέλειες. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία!

Jennifer Aniston posed hair guru Chris McMillan prior 8ceb6


Από τότε το λάτρεψε. Ήταν ένα πραγματικά ένα χαριτωμένο κούρεμα και εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο γινόταν εκείνη την εποχή.

rachel 021a7

Μπορεί να θεωρούνταν ένα εύκολο κούρεμα, όμως χρειαζόταν συνεχώς ανανέωση, για να διατηρηθεί το έντονο φιλάρισμα. Δεν ήταν ένα χτένισμα που απλά λούζεσαι και είσαι έτοιμη! Έπρεπε να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, χρησιμοποιώντας παράλληλα μια στρογγυλή βούρτσα για να πετύχεις όλη εκείνη την κίνηση στο χτένισμα.»