Kate Middleton: Τι δεν κάνει ποτέ όταν στεγνώνει τα μαλλιά της;

Βιβή Αγγελάκη
Kate Middleton: Τι δεν κάνει ποτέ όταν στεγνώνει τα μαλλιά της;

Και το κάνουμε οι περισσότερες από εμάς...

Το έχουμε πει πολλές φορές, η Kate Middleton είναι style icon και αν κάτι ζηλεύουμε εκτός από τις κομψές εμφανίσεις της, είναι τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά της, που ακόμη και με το βροχερό καιρό της Αγγλίας δεν τα έχουμε δει ποτέ να χάνουν τη φόρμα τους και να φριζάρουν!

Kate Middleton hair 12 b960a


Κι αν αναρωτιέσαι, όπως και εμείς, ποιο είναι το μυστικό του αψεγάδιαστου hairlook της, ο προσωπικός κομμωτής της Δούκισσας του Cambridge και γενικότερα της οικογένειας Middleton, Richard Ward, τονίζει πως ο τρόπος που στεγνώνεις τα μαλλιά σου είναι πιο σημαντικός απ’ ότι πιστεύεις, αποκαλύπτοντας το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς, όχι όμως η Kate!

kate middleton hair w540 94fd1
WardFinalPhoto 33d22


«Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες -όταν στεγνώνουν τα μαλλιά τους είναι ότι δεν κρατούν σταθερό το πιστολάκι των μαλλιών τους και το κουνούν συνέχεια και άγαρμπα γύρω από το κεφάλι τους. Αυτό έχει ως συνέπεια, τα μαλλιά να φριζάρουν.»

Kate Middleton 5 ad919


Και συνεχίζει: «Ο σωστός τρόπος για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου είναι να κρατάς το πιστολάκι σταθερό κάνοντας ήπιες κινήσεις , σε χαμηλή ταχύτητα, να στεγνώνεις τις ρίζες των μαλλιών σου με ανοδική φορά και γενικότερα όλα να είναι υπό έλεγχο. Παράλληλα, σημαντικό είναι να ξεκινάς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου όταν αυτά είναι νωπά και όχι εντελώς βρεγμένα (κατά 75%-80 %) ενώ πάντα θα πρέπει να χρησιμοποιείς φυσούνα.»