Λέτε να αληθεύει; Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε το τελευταίο κούρεμα της Amal Alamuddin!

Βιβή Αγγελάκη
Λέτε να αληθεύει; Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε το τελευταίο κούρεμα της Amal Alamuddin!

Κάπως εξωφρενικό ποσό δεν σας ακούγεται;

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την Amal Alamuddin. Τόσο η αδυνατισμένη φιγούρα της, ιδίως στις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και οι φήμες περί χωρισμού της με τον George Clooney, γίνονται πρωτοσέλιδο σε καθημερινή βάση.


Όμως εδώ, δεν θα μιλήσουμε για τα κιλά ή το ενδεχόμενο διαζύγιό της, αλλά για τα μαλλιά της – τα οποία δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός οτι είναι πάντα λαμπερά- και πιο συγκεκριμένα για το νέο της κούρεμα και το αστρονομικό ποσό -για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα- που της κόστισε...

9d2b83761637ffa7c2c35e66c157d2de a79f0


Η αγαπημένη, κατά τα άλλα Amal, λοιπόν, πρόσφατα κουρεύτηκε (κανείς βέβαια, δεν παρατήρησε την αλλαγή στα μαλλιά της),οι παπαράτσι ήταν εκεί για να καταγράψουν το γεγονός και φυσικά να ρωτήσουν τους υπόλοιπους πελάτες του κομμωτηρίου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να βγάλουν κάποια είδηση.

amal hair 14may14 01 37f33


«Όλοι την είδαμε. Ήταν χαμηλών τόνων και απέξω την περίμενε το αμάξι για να φύγουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας αυτόπτης μάρτυρας... Και επειδή είδηση από τις δηλώσεις αυτές δεν βγήκε, το μεγάλο σκάνδαλο προέκυψε όταν ανακαλύφθηκε το πόσα ξόδεψε για το κούρεμά της...

Όχι 100 αλλά 600 δολάρια, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, κόστισε το κούρεμα της Amal από τα χεράκια του διάσημου κομμωτή, Serge Normant, που μεταξύ άλλων επιμελέιται τα hairlooks της Julia Roberts, της Gisele Bundchen, της Sofía Vergara και της Sarah Jessica Parker!

Λίγο υπερβολικό δεν σας ακούγεται το ποσό;