Ενός λεπτού σιγή: Τώρα μπορείς να κάνεις contouring και στα οπίσθια σου...

Βιβή Αγγελάκη
Ενός λεπτού σιγή: Τώρα μπορείς να κάνεις contouring και στα οπίσθια σου...

Πρέπει να δεις το video!

Αγαπήθηκε, λατρεύτηκε όσο καμιά άλλη τεχνική στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και φυσικά εξαπλώθηκε (και συνεχίζει να εξαπλώνεται)... Να εξαπλώνεται ΠΑΝΤΟΥ. Από το πρόσωπο, το πίσω μέρος του λαιμού, τα πόδια μέχρι και τα αυτιά (αυτό το τελευταίο, χάρη στη συμβολή της contouring expert, Kylie Jenner), το contouring είναι πλέον ΜΑΝΙΑ!


Κι όλα αυτά τα γνωρίζαμε μέχρι χθες! Γιατί σήμερα, ξημέρωσε μια άλλη μέρα και ανακαλύφθηκε μια νέα «περιοχή» στο σώμα μας, που μπορούμε να κάνουμε contouring... όχι δεν είναι τα δόντια- αλλά οι γλουτοί!

12503171 1041453989276789 1389560801 n 32e7e
giphy 6 9e1a3


Nαι, μιλάμε επισήμως για το «butt contouring» ή αλλιώς contouring στα οπίσθια!

giphy a5447


Κι αν δεν το πιστεύεις αυτό το βίντεο η «Nikita Mother of Dragun» σου δείχνει βήμα- βήμα πώς πετύχεις άψογα οπίσθια όπως της JLo!

https://www.instagram.com/p/p



Ακολουθώντας την ίδια λογική με το Contouring στο πρόσωπο, η vlogger χρησιμοποίησε δύο σκιές μια ανοιχτόχρωμη και μια πιο σκούρα φωτοσκιάζοντας κατάλληλα τις περιοχές στους γλουτούς που θέλει να αναδείξει ή να «καλύψει» αντίστοιχα. Τα μόνα beauty «εργαλεία» της; Το υπερτέλειο Hoola Matte Bronzer από την Benefit Cosmetics και το Anatsasia Beverly Hills Glow Kit.

Όσο για τη δική μου αντίδραση... Ο Timon παρακάτω με καλύπτει απόλυτα, όπως και το hashtag: #oxi_allo_contouring

Ευχαριστώ πολύ Βιβή. Εσένα πώς σου φαίνεται;

giphy 8 42e31