Το προϊόν λάμψης που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid στο πρόσωπό της κοστίζει λιγότερο από 10€!

Βιβή Αγγελάκη
Το προϊόν λάμψης που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid στο πρόσωπό της κοστίζει λιγότερο από 10€!

Plus: Θα γίνει το αγαπημένο σου!

Μετά το contouring έγινε η νέα beauty μανία εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο,- και όχι άδικα- μίας και το strobing είναι η τεχνική για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου και να αναδείξεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου, πόσο μάλλον τώρα που είναι καλοκαίρι και η επιθυμία για μία ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι πιο έντονη από ποτέ!


Κι ενώ στην αρχή της εβδομάδας σχολιάσαμε τα 4 διαφορετικά χτενίσματα που δοκίμασε η Gigi Hadid στα iHeartRadio Much Music Video Awards, αυτή τη φορά κάνουμε focus στο μακιγιάζ της και πιο συγκεκριμένα στις τέλειες γυαλάδες που είχε δημιουργήσει στο πρόσωπό της.

gigi hadid maybelline f3b63

Κάν'το όπως η Gigi Hadid: Έκανε 4 διαφορετικά χτενίσματα μέσα σε 1 βράδυ!


Και επειδή τίποτα δεν ξεφεύγει από το beauty μικροσκόπιό μας ... Ψάξαμε και βρήκαμε το προϊόν λάμψης που χρησιμοποίησε η makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ του supermodel εκείνη τη βραδιά, Patrick Ta!

DFA6 10547151 Comp L 4CMG2 4ac9b

H Patrick Ta αποκάλυψε, λοιπόν, πως το «μαγικό» όπλο με το οποίο έκανε strobing (aka δημιούργησε γυαλάδες) στο πρόσωπο της, είναι το νέο Master Strobing Stick της Maybelline New York ... το οποίο-μάντεψε- κοστίζει λιγότερο από 10ευρώ!

strobe 1fbce


Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή στικ που χάρη στην κρεμώδη υφή του απλώνεται όμορφα στην επιδερμίδα (σε συγκεκριμένα σημεία,τσέκαρε με ένα κλικ εδώ τον πλήρο οδηγό αλλά και στις παρακάτω φωτός) δημιουργώντας μία τέλεια και δροσερή επιδερμίδα, προσδίδοντας extra φως για ένα glowing αποτέλεσμα με ένα και μόνο πέρασμα! Δίνει λάμψη και όγκο στα ζυγωματικά, τονίζει τα χαρακτηριστικά και φωτίζει το βλέμμα με μία κίνηση.

step 1 fe8a6
step 2 8f486
step 3 13861


Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες (ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες) τη Light Iridescent και τη Medium Champagne.