Jennifer Aniston: Ποια κακή beauty συνήθεια θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Ποια κακή beauty συνήθεια θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω;

Το beauty μάθημα που δίνει σε όλα τα νεότερα κορίτσια!

Μία και μόνο εμφάνισή της Jennifer Aniston με μαγιό από τις διακοπές της στις Μπαχάμες, ήταν αρκετή για να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να κάνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης να οργιάζουν. Τι κι αν η ίδια βγήκε και διέψευσε τις φήμες αυτές, τα tabloid συνεχίζουν να γράφουν και να σχολιάζουν κάθε της κίνηση, ενώ στο τέλος ο χρόνος θα αποκαλύψει την αλήθεια...

Είναι τελικά έγκυος η Jennifer Aniston; Ο εκπρόσωπός της... λύνει το μυστήριο


Κι ενώ πολλές φορές η Jennifer δεν διστάζει και μοιράζεται στις συνεντεύξεις της, τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να είναι τόσο πετυχημένη και λαμπερή, αυτή τη φορά η star αποφάσισε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να δώσει ένα μάθημα στα νεότερα κορίτσια.

Jennifer Aniston for Elle September 2009 15e27


Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, αποκάλυψε την κακή beauty συνήθεια θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, αποδεικνύοντας πως ακόμη και οι πιο λαμπερές stars κάνουν λάθη...

Jennifer Aniston 1 509cd


«Αναρρωτιέμαι πάντα, γιατί δεν με έμαθε κανείς να φοράω -να είμαι συνεπής με τη συχνή εφαρμογή αντηλιακού; Όταν ήμουν πιο μικρή, νόμιζα πως ήμουν αήττητη. Πίστευα ότι η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι όμορφη, αλλά πρέπει παράλληλα να την προστατεύεις. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να θυμάσαι και να το απλώνεις στην επιδερμίδα σου ξανά και ξανά, αλλά αξίζει τον κόπο.»

Αυτά είπε η Jen και εμείς με αυτή την αφορμή είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου το παρακάτω βίντεο από την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας!

{youtube}usA70a5opug{/youtube}