Το μυστικό για να ενισχύσεις τη δύναμη της ενυδατικής σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό για να ενισχύσεις τη δύναμη της ενυδατικής σου!

Διάβασε και θα καταλάβεις

Αναμφισβήτητα, η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι από τις βασικότερες και απαραίτητες κινήσεις στην καθημερνή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας. Κι αν νομίζεις πως το να επενδύσεις σε μία ενυδατική κρέμα και να την απλώνεις σε καθημερινή βάση στο πρόσωπό σου, αρκούν... τότε κάνεις λάθος! Υπάρχει τρόπος να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη που σου παρέχει η ενυδατική σου σε χρόνο dt. Πώς;


Κάνοντας τη σωστή αρχή- που μεταφράζεται στο να προετοιμάσεις κατάλληλα την επιδερμίδα σου. Με τη νέα lotion de Soin από τη σειρά της Galénic, Aqua Infini μπορείς να τα καταφέρεις! Στην ουσία, πρόκειται για μία λοσιόν ενυδάτωσης, κάτι παραπάνω από μια απλή λοσιόν, που πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα κάθε επακόλουθης φροντίδας.

Aqua Infini LotiondeSoin 0d067


Το βασικό ενεργό συστατικό της (όπως και όλης της σειράς); Το Ρόδο της Ιεριχούς που έχει την ικανότητα να διατηρεί το νερό στη καρδιά των κυττάρων του, χάρη στις πρωτεΐνες που περιέχει, οι οποίες λειτουργούν σαν σφουγγάρια.


Δροσερή κι ανάλαφρη, με άρωμα από νότες λουλουδιών, λωτού και παιωνίας κι ένα μαγευτικό φόντο από musc και κεχριμπάρι, χρησιμοποιείται πριν από κάθε φροντίδα, ενώ δεν χρειάζεται να την ξεβγάλεις.

5101 480x480 91eb6

Για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να την συνδυάσεις με τον ορό ενυδάτωσης αλλά και την κρέμα ενυδάτωσης από την ίδια σειρά.