Τώρα το αγόρι σου μπορεί να μυρίζει τζιν τόνικ!

Βιβή Αγγελάκη
Τώρα το αγόρι σου μπορεί να μυρίζει τζιν τόνικ!

First Instinct: Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου Abercrombie & Fitch, ήρθε στην Ελλάδα!

Μπορεί εμείς τα κορίτσια να ξοδεύουμε άπειρες ώρες στο να βρούμε αυτό, το ένα και μοναδικό άρωμα που θα αφήνει ανεξίτηλο το οσφρητικό σημάδι μας σε κάθε πέρασμα, όμως εξίσου σημαντικό είναι το αγόρι μας (ή έστω ο wannabe σύντροφός μας) να μυρίζει υπέροχα, πόσο μάλλον όπως ένα από τα αγαπημένα σου ποτά όπως το τζιν τόνικ!

Και κάπως έτσι, βρεθήκαμε μαζί με την Ελίνα στο Balux την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, να απολαμβάνουμε το τζιν τονικ μας, ανακαλύπτοντας το νέο άρωμα ‘First Instinct’, του οίκου Abercrombie & Fitch, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρία InterParfums!

vivi elina dd833

Χάρη σ’ ένα συνδυασμό αρωμάτων για τον άνδρα που βασίζεται στο πρώτο του ένστικτο, στην πρώτη εντύπωση, αυτό το τολμηρό άρωμα με νότες fougere και ανατολίτικη αύρα αναδεικνύει μία νέα εξαιρετικά αρρενωπή δημιουργία. Αισθησιακό, μεθυστικό και ακαταμάχητο, δημιουργεί μία συναρπαστική ένταση και ακαταμάχητη έλξη.

abercrombie 3daa1

Με βάση από άμπαρο και musk, αρωματικό πιπέρι στις νότες καρδιάς και τζιν με τόνικ και πεπόνι στις νότες κορυφής, το ‘First Instinct’ είναι ένα σύγχρονο ανδρικό άρωμα, που εκτός από εκείνον θα σε κάνει και εσένα να ξετρελαθείς (στο λέμε, εμείς τα κορίτσια του Queen)!

arwma 378b9

Όσο για τη συσκευασία επιδεικνύει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια: Υπάρχει κυματιστή επιφάνεια και στις δύο όψεις, ενώ το διαυγές γυαλί επιτρέπει να φανεί το διακριτικό γαλάζιο-γκρι χρώμα του αρώματος. Τα ασημί μεταλλικά στοιχεία, που διακοσμούν το εύχρηστο ανάγλυφο καπάκι, καθώς και η επιμεταλλωμένη πλάκα με το λογότυπ ο της μάρκας στη μία πλευρά του μπουκαλιού, δίνουν στη συσκευασία μία έντονη προσωπικότητα.

Η ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για το νέο άρωμα του οίκου!