Ετοιμάζεσαι να φύγεις διακοπές; Η Jessica Alba αποκαλύπτει το beauty tip που πάντα ακολουθεί!

Βιβή Αγγελάκη
Ετοιμάζεσαι να φύγεις διακοπές; Η Jessica Alba αποκαλύπτει το beauty tip που πάντα ακολουθεί!

Τι δεν ξεχνά να πάρει ποτέ μαζί της;

Ο καιρός που θα πακετάρεις και θα φύγεις διακοπές δεν αργεί- αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια- και φυσικά λίγο η ανεμελιά, λίγο οι ώρες στην παραλία που κυλούν χωρίς να το καταλάβεις, σε κάνουν πολλές φορές να ξεχνάς μερικά must της beauty ρουτίνας σου...


Κι όμως, η Jessica Alba έρχεται να σε επαναφέρει στην beauty τάξη, αποκαλύπτοντάς σε συνέντευξή της, το νούμερο ένα beauty tip που τηρεί πάντα στις διακοπές της.

jessica alba selfmade search 830x524


«Όταν ταξιδεύω πάντοτε παίρνω μαζί μου μάσκες προσώπου, είτε σε jelly μορφή από την Κορέα ή την Ιαπωνία, είτε αντιοξειδωτικές ή τονωτικές, τις οποίες τις φοράω όταν ταξιδεύω, στο αεροπλάνο ή όταν προσγειώνομαι. Η αλήθεια είναι πως όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, η επιδερμίδα αφυδατώνεται αρκετά. Έτσι, προσπαθώ να την ενυδατώνω συνεχώς και όσο το δυνατόν περισσότερο.»

Jesica Alba


Και συνεχίζει: « Όποιο beauty προϊόν και να επιλέξω, θέλω να είμαι σίγουρη πως δεν περιέχει συνθετικά αρώματα . Το νερό είναι επίσης μια αναγκαίο.»

Παράλληλα, αποκάλυψε ποιο beauty trend αυτή τη στιγμή απεχθάνεται. «Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά μεγάλα χείλη. Είμαι σίγουρη πως στις φωτός φαίνονται μια χαρά, αλλά προσωπικά τα βρίσκω υπερβολικά.»

Τέλος, με ένα κλικ εδώ μπορείς να θυμηθείς ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχουν δώσει στη star για τα μαλλιά της.