Express beauty: Τα 5 must που χωράνε ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ!

Βιβή Αγγελάκη
Express beauty: Τα 5 must που χωράνε ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ!

Χωρούν ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ σου!

Ήρθε η ώρα να πακετάρεις για τις διακοπές σου και ήρθε η ώρα- πάλι- να καταρρίψεις, με τη βοήθειά μας, βέβαια, ένα beauty μύθο, αυτού του τεράστιου και ογκώδους νεσεσέρ. Εξάλλου, τώρα το καλοκαίρι, το βαρύ μακιγιάζ δεν έχει λόγο να υφίσταται και εκτός από το αντηλιακό – που επιβάλλεται- δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα που και όγκο πιάνουν και στο τέλος κατά γενική ομολογία δεν τα χρησιμοποιείς!

Εμείς συγκεντρώσαμε λοιπόν, 5 τέλεια beauty προϊόντα- που πίστεψέ με- χωρούν ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ!


Για super καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα:

BOX CLEANSING RADIANCE MASK SACHETS

Cleansing Radiance Mask YouthLab. (που διατίθεται σε φακελάκια μονοδόσης 2χ6ml ) : Μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας και όλα αυτά χάρη στα ενεργά συστατικά της όπως το γλυκολικό οξύ, καολίνη, το εκχύλισμα wintergreen και μανιταριού. Η κρεμώδης υφή της αλλά και το διακριτικό άρωμα την καθιστούν ιδανική, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας. Ιδανική για για όλους τους τύπους δέρματος.


Για να δώσεις χρώμα στα χείλη και στα μάγουλά σου:

LM SP16 CD

-Το νέο Colour Dots Lip & Cheek Sheers: Ένα μοναδικό προϊόν-stick σε μορφή gel για μάγουλα και χείλη που στόχο έχει να χαρίσει μια ζωηρή αλλά παράλληλα αθώα ομορφιά στο πρόσωπο, τονίζοντας τα χείλη και τα ζυγωματικά. Γλιστράει πάνω στο δέρμα και στα χείλη και αφήνει μια κρεμώδη αίσθηση που σε συνδυασμό με το υπέροχο χρώμα, το καθιστά το απόλυτο καλοκαιρινό beauty gadget για τις μέρες και τις νύχτες.


Για βαθιά και εντατική ενυδάτωση:

BOX THIRST RELIEF MASK SACHETS

Thirst Relief Mask της YouthLab. (που διατίθεται σε φακελάκια μονοδόσης 2χ6ml ): Μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας που ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, διεγείροντας την παραγωγή ινβολουκρίνης, της πρωτεΐνης που θωρακίζει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, αλλά και στα υπόλοιπα συστατικά δημιουργεί συνθήκες επιφανειακής και σε βάθος ενυδάτωσης, συγκρατώντας την υγρασία του περιβάλλοντος και μεταφοράς του στο αφυδατωμένο δέρμα. Χωρίς parabens και γλουτένη καθίσταται ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος!


Για το πιο σαγηνευτικό βλέμμα:

mascara 819ce

- Η Voluptuous False Lash Effect Mascara της Max Factor ανασηκώνει τις βλεφαρίδες, χαρίζοντάς τους τρισδιάστατο όγκο, χάρη στο πρωτοποριακό σπιράλ, Lash Uplift Brush βουρτσάκι της. Με αδιάβροχη σύνθεση έρχεται να κάνει το βλέμμα πιο σαγηνευτικό με μία και μόνο κίνηση.


Για τις ώρες έκτακτης ανάγκης:

Venus Snap Razor

- Η Gillette Venus Snap with Embrace θα κάνει το ξύρισμα παιχνιδάκι ενώ μπορεί να σε «σώσει» ακόμη και από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πάντα και παντού. Χάρη στις 5 λεπίδες της, αγκαλιάζει την επιδερμίδα χαρίζοντας βαθύ ξύρισμα ενώ η λιπαντική ταινία που ενεργοποιείται με το νερό την κάνει να γλιστράει πιο εύκολα!