Ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη όλο το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Lip Care της Κορρές!

Βιβή Αγγελάκη
Ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη όλο το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Lip Care της Κορρές!

Με μία κίνηση!

Μπορεί να εφοδίασες το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου με αντηλιακά προσώπου, σώματος αλλά και μαλλιών, όμως ειδικά αυτή την εποχή η αφυδάτωση είναι από τους βασικότερους εχθρούς της beauty ρουτίνας μας και αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες το γνωρίζουμε πολύ καλά...

Ένα από τα πιο συνήθη σημεία που εκπέμπουν SOS είναι τα χείλη μας, τα οποία αφυδατώνονται, γίνονται ξηρά και πολλές φορές ξεφλουδίζουν με αποτέλεσμα να αποκτούν μία τραχιά υφή (κάτι που φυσικά δεν θέλει καμιά μας)... Ποια είναι η λύση; Το lip balm φυσικά, που τα ενυδατώνει, τα προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, χαρίζοντάς τους ένα διακριτικό χρώμα!

Η νέα συλλογή Lip Care της ΚΟΡΡΕΣ, με συνθέσεις φυσικού περιεχομένου έως 95%, αξιοποιεί τις δυνάμεις των φυσικών ελαίων και κεριών για να θωρακίσει τα χείλη και να επαναφέρει την απαλή όψη και υγιή εμφάνισή τους.

ΚΟΡΡΕΣ LIP CARE ALL


Έλαια Αμυγδάλου, Ηλίανθου, Jojoba, Σησαμιού, Castor Seed, αλλά και τα κεριά Candelilla, Carnauba και Beeswax προσδίδουν στη νέα συλλογή μοναδικές μαλακτικές, ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες.

Αναλυτικότερα όλη η συλλογή περιλαμβάνει:

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ // ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΘΡΕΨΗ
ΑΛΟΗ // ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ
ΗΛΙΑΝΘΟΣ // ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SPF20
ΒΕΡΙΚΟΚΟ // ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ
ΙΒΙΣΚΟΣ // ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ
ΑΓΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ // ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ