Μαλλιά στην παραλία: Ποια χτενίσματα επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες;

Βιβή Αγγελάκη
Μαλλιά στην παραλία: Ποια χτενίσματα επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες;

Και πάρε ιδέες για τα δικά σου καλοκαιρινά χτενίσματα...

Είτε μετράς αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο για να (ξανα)βρεθείς κοντά στην παραλία, είτε βρίσκεσαι ήδη διακοπές, το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα: Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου ενώ βρίσκεσαι στην παραλία. Που μεταφράζεται σε: Ποια χτενίσματα μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και φυσικά στιλάτη non stop, από το πρωί στο beach bar μέχρι το βράδυ, όταν θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου!


Εκτός, λοιπόν, από τις δικές μας, 18 τέλειες ιδέες για #beachhair που σου δείξαμε πριν λίγο καιρό, αυτή τη φορά σου δείχνουμε ποια είναι τα χτενίσματα επέλεξαν οι διάσημες ελληνίδες απολαμβάνοντας το μπάνιο τους!

6e85c43f81d7c4f9b18fa852fea55fa9


Έτσι, έχουμε δει την Κατερίνα Καινούργιού με πλεξούδα, με ponytail ακόμη και με πλεκτό στεφανάκι στα μαλλιά να συνοδεύει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της με μαγιό , την Ελένη Μενεγάκη με πλεκτά κοτσιδάκια αλλά και πιάνοντας τα μαλλιά της μισά –μισά , την Αθηνά Οικονομάκου με double buns αλλά και με καπέλο, την Τάμτα με ράστα αλλά και με μαντήλι στα μαλλιά και πολλές διάσημες Ελληνίδες που μπορείς να τις δεις με ένα κλικ στην παραπάνω gallery!