Kendall Jenner: Αυτό είναι το μεγαλύτερο beauty λάθος της!

Βιβή Αγγελάκη
Kendall Jenner: Αυτό είναι το μεγαλύτερο beauty λάθος της!

Γιατί ποιος είπε ότι τα μοντέλα ή η οικογένεια Kardashian- Jenner δεν κάνει λάθη;

Και θα σε πάω πίσω... σε αυτά τα χρόνια της νιότης που με άγνοια κινδύνου έβαζες έντονο μολύβι χειλιών, άπλωνες το makeup με το κιλό στην επιδερμίδα σου, έκανες την υπερβολή με το ρουζ στα μάγουλά σου, κοιμόσουν χωρίς να ξεβαφτείς (γι αυτό δεν παίρνω όρκο ότι δεν το κάνεις ακόμη), ακολουθούσες τη μόδα των «τοξοτών φρυδιών» με αποτέλεσμα να μαδάς τα φρύδια σου και γενικότερα έκανες θανάσιμα beauty λάθη!


Κι αν νόμιζες πως μόνο εμείς, οι κοινές θνητές, κάναμε λάθη στα εφηβικά μας χρόνια, γελιέσαι! Αυτή τη φορά, η Kendall Jenner καταρρίπτει δύο μύθους (της αλάνθαστης οικογένειας Kardashian-Jenner και αυτόν που θέλει τα μοντέλα να είναι πάντοτε άψογα) με μία και μόνο ανάρτησή της.

kendall jenner is revealing all of her instagram secrets

Στο προσωπικό blog του, το 20χρονο μοντέλο, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «το μεγαλύτερο beauty λάθος μου» εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία της!


«Όταν ήμουν πιο μικρή, «μάδησα» όλα μου τα φρύδια, μόνο και μόνο για ένα καπρίτσιο, παρά την αντίθετη άποψη των αδερφών μου. Ευτυχώς, μεγάλωσαν γρήγορα . Και, φυσικά, έπρεπε να πάω σε μία κατασκήνωση εκείνο το καλοκαίρι γεμάτη με surfer boys. Τρομακτικό.»

kendall jenner kylie jenner 04


Ευτυχώς για το supermodel, τα φρύδια του μεγάλωσαν γρήγορα... «αλλά ήταν τόσο αργή η όλη διαδικασία! Ένιωσα σαν να πέρασε μια αιωνιότητα. Τέλος, όταν έκλεισα τα 14, πήγα σε μία αισθητικό φρυδιών και από τότε αφήνομαι στα χέρια των επαγγελματιών.»

ΥΓ. Ναι, στην παραπάνω φωτό είναι η Kendall με την Kylie γύρω στα 13