Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα λάμψης χρησιμοποίησε η Kim Kardashian σε αυτό το μακιγιάζ!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα λάμψης χρησιμοποίησε η Kim Kardashian σε αυτό το μακιγιάζ!

Plus: Μάθαμε το τέλειο nude κραγιόν της

Αν ένα γεγονός μονοπώλησε το beauty ενδιαφέρον μας τη χθεσινή μέρα σίγουρα αυτό ήταν τα MTV VMAs ! Εκτός, από τις εντυπωσιακές πλεξούδες της Beyoncé και της Blue Ivy, αλλά και τα 4 διαφορετικά beauty looks της RiRi, η Kim Kardashian πραγματοποίησε μία από τις πιο hot εμφανίσεις! Τόσο το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό outfit της, όσο και το wet look αλλά και το λαμπερό μακιγιάζ της «έκλεψαν» τις εντυπώσεις!

MTV VMAs 2016: Κάνουμε zoom στα εντυπωσιακά beauty looks που επέλεξαν οι stars!

kim mtv vmas 2016

Εμπιστευόμενη για άλλη μία φορά τα μαγικά χέρια του celebrity make-up artist και αγαπημένου φίλου της, Mario Dedivanovic, η Kim πέτυχε ένα τέλειο , φρέσκο makeup look, με έντονη λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά, που έφτανε μέχρι και το ντεκολτέ. Το καλύτερο; Βρήκαμε ακριβώς ποια προϊόντα λάμψης χρησιμοποίησε, όπως τα αποκάλυψε ο ίδιος.

VMA Kim Kardashian

Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών χρησιμοποίησε την πούδρα bronzer, Laura Mercier Face Illuminator Powder Addiction προκειμένου να τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα και φωτεινά ενώ στα ζυγωματικά της χρησιμοποίησε το Laura Mercier Face Illuminator Powder Devotion τόσο για λάμψη όσο και highlighting. Και τα δύο τα χρησιμοποίησε στο ντεκολτέ και στα κόκαλα του στέρνου!

laura mercier kim kardashian mtv vmas 2016

Όσο για το τέλειο nude κραγιόν της... ο Mario χρησιμοποίησε το Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour Sensual για να δημιουργήσει ένα αισθησιακό nude αποτέλεσμα.

Κι αν μας ρωτάς... Tα τα Face Illuminator είναι ιδανικά για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου κάνοντας το πρόσωπό σου πιο φωτεινό. Παράλληλα, μπορούν να τονίσουν το μαύρισμά σου και να δώσουν την απαραίτητη γυαλάδα στα σημεία που ο ήλιος έχει αφήσει το γοητευτικό του αποτύπωμα.

Τα προϊόντα Laura Mercier μπορείς να τα βρεις στα καταστήματα Attica!