Η Lily Rose- Depp είναι απλά εντυπωσιακή στην νέα καμπάνια για το Chanel No5 L'EAU!

Βιβή Αγγελάκη
Η Lily Rose- Depp είναι απλά εντυπωσιακή στην νέα καμπάνια για το Chanel No5 L'EAU!

H κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Στα μέσα Μαΐου ήταν που η είδηση πως η Lily-Rose Depp (κόρη των Johnny Depp και Vanessa Paradis) είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος N°5 L’EAU του οίκου Chanel, έσκασε σα βόμβα στον beauty κόσμο.


Πριν λίγο καιρό η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επίσημη φωτογραφία από την καμπάνια του νέου αρώματος Chanel No 5 L'EAU, ευχαριστώντας το γαλλικό οίκο και δίνοντάς μας παράλληλα μία μικρή γεύση αυτού που πρόκειται να ακολουθήσει...

https://www.instagram.com/p/


Και η επίσημη ανακοίνωση έφτασε! Τα πρώτα ad visual από τη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος Chanel No 5 L'EAU με την Lily-Rose Depp είναι γεγονός και στα παρουσιάζουμε ευθύς!




Η 17 χρονη Lily-Rose, που ήταν θέμα χρόνου να κάνει δυναμικά την είσοδό της στο χώρο της Μόδας και της Ομορφιάς, ενσαρκώνει μια νεαρή γυναίκα που ταυτίζεται με αυτό που εκφράζει έντονα το πνεύμα της Chanel.

PA2016 01 0009

Είναι μια νεαρή γυναίκα, που μπορεί ο καθένας να νομίζει ότι την ξέρει, αλλά είναι γεμάτη εκπλήξεις και συνεχώς ανακαλύπτει τον εαυτό της. Αυτή η νεαρή γυναίκα προσωποποιεί το παρόν και έχει μία δική της προσωπικότητα: πολύπλευρη, καλλιτεχνική και μούσα, ευαίσθητη και ανίκητη ...



Ο Johan Renck, ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες διαφημιστικών σποτ και μουσικών βίντεο επιλέχθηκε για να βάλει την προσωπική, δημιουργική του σφραγίδα στη σκηνοθεσία, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο διάσημο κατάλογο των ανθρώπων που έχουν εργαστεί με το μεγάλο γαλλικό brand. Παράλληλα, η έντυπη καμπάνια είχε ανατεθεί στο φωτογράφο Karim Sadli.

chanel 02