Jessica Alba: Το μεγαλύτερο λάθος ομορφιάς που έκανε όταν ήταν 20 χρονών!

Βιβή Αγγελάκη
Jessica Alba: Το μεγαλύτερο λάθος ομορφιάς που έκανε όταν ήταν 20 χρονών!

Κι όμως δεν είσαι η μόνη...

Πόσες φορές δεν έχεις θαυμάσει (αλλά και αντιγράψει) το στυλ αλλά και τις beauty επιλογές που συνοδεύουν την κάθε εμφάνιση της Jessica Alba; Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στους δρόμους της Νέα Υόρκης και εκείνη έδειχνε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ μέσα στο midi δερμάτινο εφαρμοστό φόρεμά της!


Κι όμως, και η Jessica- όπως όλες μας άλλωστε- υπήρξε νέα και φυσικά έκανε παρόμοια λάθη με εμάς... Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, η ηθοποιός μίλησε για το μεγαλύτερο beauty λάθος που έκανε στα 20 της.

jessica alba allure


«Πραγματικά, φορούσα πάρα πολύ μακιγιάζ όταν ήμουν έφηβη. Το έβαζα σε όλο μου το πρόσωπο, ενώ θα έπρεπε να φοράω πολύ λιγότερο. Δεν ήξερα ότι υπήρχε το no-makeup makeup look μέχρι τα 20 μου! Χρησιμοποιούσα ένα foundation σε μορφή stick και το άπλωνα σε όλο το πρόσωπό μου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίζω σπυράκια. Στη συνέχεια, φορούσα ακόμη περισσότερο makeup για να καλύψω τα σπυράκια».

Ενώ δεν παρέλειψε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο: «Κι όμως, δεν ήξερα πως το καλύτερο foundation είναι η υγιής επιδερμίδα».