Gigi Hadid: Ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν & 4 ακόμη beauty συμβουλές!

Βιβή Αγγελάκη
Gigi Hadid: Ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν & 4 ακόμη beauty συμβουλές!

Ένα It Girl αποκαλύπτει τα beauty μυστικά του!

Είναι από τα It girls της μόδας και πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το μεγάλο fashion και beauty brand, Tommy Hilfiger, αποκαλύπτοντας τη συλλογή TommyxGigi. Αυτή τη φορά, η Gigi Hadid μίλησε στο περιοδικό Glamour αποκαλύπτοντας το αγαπημένο της κραγιόν, το χρυσό κανόνα στα θέματα ομορφιάς αλλά και ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής της!


#1.Nude Lips
«Αν θέλω μία beauty λύση express, τότε το nude κραγιόν είναι αυτό που έχω πάντα μαζί μου και το χρησιμοπιώ για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα! Όσο για το αγαπημένο μου είναι το Maybelline Nude Embrace.»

Gigi Hadid glamour 21mar16 rex b


#2. Το μακιγιάζ δεν χρειάζεται να σου κοστίζει ακριβά...
«Έχω πολλά καλλυντικά που είναι πολύ καλά και δεν κοστίζουν μία περιουσία...Λατρεύω τις μάσκαρα και τα κραγιόν της Maybelline και χρησιμοποιώ το St. Ives Apricot Scrub στην επιδερμίδα μου.»


#3. Ο χρυσός κανόνας του «less is more»
Ο κανόνας του «less is more» στα θέματα beauty είναι τόσο χρήσιμος μιας και σε βοηθάει να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει. «Παίξε» με διαφορετικά looks και μόλις ανακαλύψεις αυτό που σου αρέσει, ξεκίνα τη glam περιπέτεια!»

MTMyNzA2NjI0Mjg3NzIxNDgy


#4. Η έμπνευση «κρύβεται» παντού
«Μαζί με τον makeup artist μου, Patrick Ta, στέλνουμε ο ένας στον άλλο όλη την ώρα screenshots από looks που μας αρέσουν και θα θέλαμε να κάνουμε! Προσπαθούμε και οι δύο να είμαστε τολμηροί όσο αφορά την ομορφιά, έτσι έχει πραγματικά πλάκα να έχουμε αρχείο για να εμπνεόμαστε! Κάνω το ίδιο και με θέματα μόδας. Όταν μπορώ στέλνω εικόνες, σχέδια και διάφορα πράγματα που με εμπνέουν στη στυλίστριά μου, Monica Rose.»

gigi hadid holding

#5. Ο ύπνος χαρίζει λάμψη!
«Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Είναι το βασικό «στοιχείο- κλειδί» και αν δεν έχω κοιμηθεί αρκετά, πραγματικά παρατηρώ τη διαφορά στην επιδερμίδα μου. Όσο για τα προϊόντα που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι τα απολεπιστικά που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν καθαρή την επιδερμίδα, αυτά που ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και τα αντηλιακά.»