«Mon Paris»: Το νέο γυναικείο άρωμα του YSL Beauté θα σε «αιχμαλωτίσει»!

Βιβή Αγγελάκη
«Mon Paris»: Το νέο γυναικείο άρωμα του YSL Beauté θα σε «αιχμαλωτίσει»!

Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο πάρτι για το λανσάρισμα του νέου αρώματος

Τρυφερά ανατρεπτικό, ισχυρό, αισθησιακό, κομψό, μεθυστικό, μοντέρνο. Αιχμαλωτίζοντας την ουσία ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας που ζουν μέσα στην ευφορία της στιγμής, η YSL Beauté παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης στον ατμοσφαιρικό πολυχώρο Pirée το νέο γυναικείο άρωμα, «Mon Paris» και το Queen ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες!

14285254 1178051348933567 692235438 o

Μέσα σε ένα ντεκόρ εμπνευσμένο από την έννοια ενός παράφορου έρωτα που δημιουργεί μια αίσθηση ιλίγγου, το «Mon Paris», μια λαμπερή έκφραση του τρόπου με τον οποίο ζούμε σήμερα τον έρωτα, εμπνευσμένη από την πόλη των εραστών, το Παρίσι, αποθεώθηκε.

220702

Στο πάρτι, που είχε γεύση από Παρίσι, είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το άρωμα (διάβασε παρακάτω) και την καμπάνια του μέσα από ένα 360° animation, να ζήσουμε την εμπειρία vertigo και να αποκτήσουμε το Mon Paris look στο μακιγιάζ.

220701

Παράλληλα, το λαμπερό "παρών" έδωσαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν cocktails γεμάτα γαλλική φινέτσα από το St. Germain, ενώ πίσω από τα decks του Piree, ήταν η DJ και μουσική παραγωγός Xenia Ghali.

220729

Όσο για το άρωμα...

Μια νέα ανατρεπτική ερμηνεία του κλασικού chypre. Ένα άρωμα που αποκαλύπτει μια νέα πρόθεση και ένα λαμπερό πάθος. Ένα εξαιρετικά μοντέρνο, πρωτοφανές και τολμηρό λευκό chypre, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και δημιουργήθηκε όχι από έναν, αλλά από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς: τον Olivier Cresp, την Dora Baghriche και τον Harry Fremont. Ο σαρκικός πλούτος και η λουλουδάτη διαφάνεια κάνουν το Mon Paris ένα σύγχρονο λουλουδάτο και φρουτώδες chypre, ταυτόχρονα συναρπαστικό, ελκυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό. Ακαταμάχητο και μεθυστικό, αυτό το νέο λευκό chypre σαγηνεύει από την πρώτη στιγμή με την κρυστάλλινη και αγνή του προσωπικότητα που συνδυάζει το πατσουλί με φωτεινές, λευκές νότες και το εξισορροπεί με τον αισθησιασμό του μόσχου.

L7847500 MP EDP 50ML

Ένα άρωμα για τους μοντέρνους εραστές όλου του κόσμου, εμπνευσμένο από την πεμπτουσία της Πόλης του Φωτός.

Για τον Saint Laurent, το Παρίσι ενσάρκωνε την αλήθεια, το πάθος και τη συναισθηματική αγνότητα που αψηφούσε τις κοινωνικές αναστολές και εξυμνούσε την ελευθερία των ηθών. Στην καρδιά του, το Παρίσι ήταν ένα αιώνιο σύμβολο του έρωτα. Μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το έργο του και τη ζωή του. Όλα όσα δημιουργούσε έφεραν τη σφραγίδα του δεσμού του με αυτή την πόλη. Στο Παρίσι, τα πάντα ήταν εφικτά. "[..] Επέλεξα να δώσω το όνομά σου σε αυτό το άρωμα γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο. Γιατί σ’ αγαπώ. Είσαι το Παρίσι μου."