Κάνε το ντεμακιγιάζ παιχνιδάκι... με το γάντι GLOV!

Βιβή Αγγελάκη
Κάνε το ντεμακιγιάζ παιχνιδάκι... με το γάντι GLOV!

Τι θα κάνατε εάν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που δεν είναι υγρό και είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα φτερό;

Σας έχουμε καλά νέα ! Ήρθε και στην Ελλάδα το GLOV ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν που αλλάζει ριζικά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και τον τρόπο που καθαρίζουμε το πρόσωπό μας και εξοικονομεί εκτός από χρόνο και χρήμα και χώρο όχι μόνο στη γυναικεία τσάντα αλλά και στις αποσκευές.
Κι αυτό γιατί με το GLOV και μόνο με νερό, μέσα σε κυριολεκτικά 1 λεπτό αφαιρείτε ακόμα και το πιο βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και αναζωογονημένη!
Η καινοτομία του GLOV οφείλεται στις μικροΐνες του που μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό.

To GLOV:
• Αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο με σκέτο νερό!
• Είναι υποαλλεργικό και φιλικό και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, ακόμα και για δέρμα με πρόβλημα ακμής!
• Είναι ασύγκριτα οικονομικό, αφού διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέξετε το GLOV και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά που περιέχονται σε όλα τα καλλυντικά. Και μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε!

2. both products

Τα προϊόντα GLOV δεν πιάνουν χώρο στο νεσεσέρ, στις αποσκευές ή στην τσάντα σας. Όταν ταξιδεύετε δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μπουκαλάκια, βαμβάκια και κρέμες, ούτε να ανησυχείτε μην χυθούν στη βαλίτσα ή μην δεν «περάσουν» τον έλεγχο στο αεροδρόμιο αν τα έχετε στην τσάντα σας. Αλλά και στην καθημερινότητα σας, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλη μέρα μπουκαλάκια, κρέμες και προϊόντα ντεμακιγιάζ.
Απλά έχετε πάντα το GLOV σας μαζί! Και λίγο νερό...


To GLOV κυκλοφορεί σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει βραβευτεί στα Glammies awards ως το πιο καινοτόμο προϊόν ομορφιάς της χρονιάς!

glov hondos center


Κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικά μεγέθη:
GLOV comfort με μεγαλύτερη επιφάνεια για να αφαιρεί γρήγορα και το πιο βαρύ μακιγιάζ.
GLOV on the go σε σχήμα γαντιού, ιδανικό για τη τσάντα, το ταξίδι σας και κάθε στιγμή που θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ και να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας!


Τα αυθεντικά προϊόντα GLOV μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center, online στο www.glov.gr ή να τα παραγγείλετε καλώντας τον αριθμό 210-8056000, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!