Armani Runway: H συλλογή μακιγιάζ του Giorgio Armani για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

Βιβή Αγγελάκη
Armani Runway: H συλλογή μακιγιάζ του Giorgio Armani για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

Δες ποιο beauty look προτείνει ο αγαπημένος οίκος για αυτή τη σεζόν και πώς θα το πετύχεις το look Armani runway

Εμπνευσμένη αποκλειστικά από το fashion show του Giorgio Armani (η συλλογή Giorgio Armani Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 περιλαμβάνει μαύρο βελούδο εμπλουτισμένο με floral prints) για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016, η Linda Cantello, Giorgio Armani International Make-Up Artist, δημιουργεί τη νέα, “backstage” συλλογή μακιγιάζ: Armani Runway, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να υιοθετήσουν το look του runway.

«Για αυτή τη συλλογή, πήρα το ύφασμα και εμπνεύστηκα από τα χρώματα του, τις αποχρώσεις του γκρι και της λεβάντας. Το πλεονέκτημα του να έχεις backstage το Runway Lab είναι ότι έτσι δημιουργήσαμε, για παράδειγμα, μια πολύ λαμπερή, με wet αποτέλεσμα σκιά Eye Tint που δεν είχαμε». ανέφερε χαρακτηριστικά η Linda.

AW16B Armani 006

Το μακιγιάζ όπως παρουσιάστηκε στην πασαρέλα είναι φυσικό, απαλό και φωτεινό. Η καθαρή απόχρωση της επιδερμίδας αναδικνύει τα μυστηριώδη μάτια, των οποίων έχουν τονιστεί τα άνω βλέφαρα και διαχέουν ατελείωτες αντανακλάσεις φωτός. Τα χείλη είναι διακριτικά χρωματισμένα με μια ακαταμάχητη απόχρωση λεβάντας που συμπληρώνει τέλεια το κομψό σαρκώδες μπεζ χρώμα των νυχιών.

Η Armani Runway Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 συλλογή αποτελείται από τρία προϊόντα: μια παλέτα με μια πούδρα και ένα τρίο σκιών, μία υγρή σκιά ματιών EYE TINT και ένα κραγιόν ROUGE D' ARMANI.

armani beauty

Αυτή η πολύτιμη συλλεκτική παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια έχει δύο βαθμίδες. Η πρώτη βαθμίδα αποκαλύπτει μια μεταξένια και φωτεινή πούδρα για ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, ιδανική για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου. Η δεύτερη βαθμίδα περιλαμβάνει μια τριλογία σκιών σε βαθιές, απαλές αποχρώσεις, που κυμαίνονται από ματ βελούδινο μαύρο σε λαμπερές σαμπανιζέ αποχρώσεις και σατινέ γκρί-μωβ. Όταν εφαρμόζονται στο κινητό και το κάτω βλέφαρο, φωτίζουν και αναδεικνύουν τα μάτια.

armani beauty2

Το EYE TINT αφήνει στα μάτια ένα λαμπερό πέπλο σε σαμπανί ιριδίζουσες αποχρώσεις. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί κάτω από το τόξο του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία του ματιού για πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Εμπνευσμένο από το MAESTRO FUSION MAKEUP, το EYE TINT δένει ομοιόμορφα με την επιδερμίδα δίνοντας ανάλαφρη, no make-up αίσθηση, μεγάλη διάρκεια (16 ώρες), διατηρώντας παράλληλα ένα ανάλαφρο, δροσερό και άνετο αποτέλεσμα στα βλέφαρα.

ARMANI RUNWAY FW16 RDA

Στα χείλη έχει δοθεί ένα αισθησιακό άγγιγμα του μωβ-μπεζ για να ενισχύσει το φυσικό τους χρώμα. Το ROUGE D' ARMANI αφήνει την ακριβή ποσότητα κραγιόν στα χείλη σε απολαυστικές αποχρώσεις λεβάντας και nude. Η απαλή, ανάλαφρη φόρμουλα υπόσχεται χρώμα μεγάλης διάρκειας και άνεση για έξι συνεχόμενες ώρες.

Όσο για τη συσκευασία τους...Ενισχύοντας τους μοναδικούς δεσμούς μεταξύ μόδας και αποκλειστικής συλλογής μακιγιάζ, τα προϊόντα ARMANI RUNWAY περιβάλλονται από ένα πολύτιμο και κομψό pouch με ύφασμα από την συλλογή Giorgio Armani Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.