Φθινοπωρινό Μακιγιάζ: Τα 9 αγαπημένα μας προϊόντα λάμψης!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινοπωρινό Μακιγιάζ: Τα 9 αγαπημένα μας προϊόντα λάμψης!

Get glowy this fall...

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών- όπως εγώ δεν στο κρύβω- που λατρεύουν το strobing ( ο νέος τρόπος να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου και γενικότερα σε όποιο σημείο θέλεις να δημιουργήσεις μικρές γυαλάδες φυσικής λάμψης, σαν αυτές που σχηματίζονται όταν αντανακλάται φως πάνω στο πρόσωπό σου!)... τότε τα highlighters θα είναι η beauty εμμονή σου!

Altuzarra bbt S16 010

Στην ουσία τα highlighters είναι αυτά τα «μαγικά» προϊόντα που μπορούν να αναδείξουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας, να κάνουν τα ζυγωματικά μας (και όχι μόνο) πιο sexy και το μακιγιάζ μας πιο shiny (με την καλή έννοια). Και αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους τα θεωρούμε θαυ-μα-τουρ-γά!

Με ή χωρίς χρώμα και σε διάφορες φόρμουλες: κρεμώδη, πούδρας, spray είναι από τα must-have του νεσεσέρ μας και αυτό το Φθινόπωρο! Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας για ένα λαμπερό φθινοπωρινό μακιγιάζ!

braganza bbt s15 003 strobing

Δώσε προσοχή σε αυτό το σημείο:

#1. Τοποθέτησέ τα στρατηγικά στο πρόσωπό σου γιατί αλλιώς μπορείς να έχεις αντίθετα αποτελέσματα!

#2. Χρησιμοποίησέ τα με φειδώ (aka πρόσεξε τις υπερβολές με την ποσότητα που χρησιμοποιείς) γιατί η γραμμή μεταξύ λάμψης και γυαλάδας είναι πολύ- μα πάρα πολύ- λεπτή!

photo 02

1.Watt's Up της Benefit Cosmetics: Στην ουσία πρόκειται για ένα στικ που χαρίζει φυσική λάμψη στο πρόσωπο. Η κρεμώδη υφή του μετατρέπεται σε μια απαλή, βελούδινη πούδρα, την οποία μπορείς να απλώσεις με το αφρώδες σφουγγαράκι που υπάρχει στην πίσω πλευρά.

2.Touche Éclat από τον Yves Saint Laurent: Το επαναστατικό στυλό- πινέλο που μία κίνηση ενυδατώνει και χαρίζει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Φωτίζει τις σκιώδες περιοχές του προσώπου (μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια,ατέλειες, δυσχρωμίες κλπ) διαγράφοντας τα σημάδια κούρασης ενώ παράλληλα αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας.

3.Face Illuminator της Laura Mercier: Ιδανικά highlighter για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου κάνοντας το πρόσωπό σου πιο φωτεινό. Φυσική, λαμπερή όψη και απαλό ιριδίζον αποτέλεσμα, τώρα μπορείς να τα πετύχεις με μία κίνηση! Εξάλλου, μην ξεχνάς πως είναι τα αγαπημένα προϊόντα λάμψης της Kim Kardashian.

photo 01

1. L.A. Lights Cheek& Lip Color Hollywood & Highlight της Smashbox: Τα Smashbox ήρθαν στην Ελλάδα (θυμήσου εδώ όλες τις λέπτομέρειες ) και αυτό το glow in stick δεν σου κρύβω πως ήταν από τα πρώτα πράγματα που δοκίμασα, προκειμένου να πετύχω το strobing effect! Εκτός από τα ζυγωματικά, μπορείς να το απλώσεις και στα χείλη σου, για να αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη ενώ στο πίσω μέρος περιέχει ένα σφουγγαράκι που σίγουρα θα σε βοηθήσει.

2.New Master Strobing Stick της Maybelline: Είναι το αγαπημένο προϊόν λάμψης που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid στο πρόσωπό της για να κάνει strobing! Δίνει λάμψη και όγκο στα ζυγωματικά, τονίζει τα χαρακτηριστικά και φωτίζει το βλέμμα με μία κίνηση, δημιουργώντας παράλληλα μία τέλεια και δροσερή επιδερμίδα.

3.True Match Highlight της L'Oreal Paris: Χάρη στην κρεμώδη υφή του, μπορείς να το απλώσεις σε πολλά σημεία του προσώπου σου, (όπως κάτω από τα φρύδια ή στο κέντρο του μετώπου) προκειμένου να τα φωτίσεις.

photo 03

1. Κι αν ψάχνεις ένα διαφιρετικό προϊόν...Οι γνωστές και πολύ αγαπημένες πέρλες λάμψης της Αvon, είναι αυτό που ζητάς! Με απαλή υφή, θα δώσουν μία πιο ιριδίζουσα λάμψη στο μακιγιάζ σου!

2. The Highlighter της 3INA: Με καινοτόμα φόρμουλα που συνδυάζει την πιο κρεμώδη με την πιο πουδρέ υφή, αυτό το highlighter θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις διαφορετικά φινιρίσματα στο μακιγιάζ σου με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

3. Cindy-Lou Manizer Πούδρα Λάμψης από τη The Balm: Με απαλή υφή που αντανακλά το φως χωρίς να βαραίνει το τελικό αποτέλεσμα και χωρίς να τονίζει τις ατέλειες του προσώπου ή τις λεπτές γραμμές, αυτή η πούδρα λάμψης είναι ιδανική για όλους τους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας!