Θέλεις το κραγιόν σου να είναι σταθερό για αρκετές ώρες; Δες το κόλπο της Αθηνάς Οικονομάκου!

Βιβή Αγγελάκη
Θέλεις το κραγιόν σου να είναι σταθερό για αρκετές ώρες; Δες το κόλπο της Αθηνάς Οικονομάκου!

Και σου δείχνουμε τον τρόπο να το ανατιγράψεις!

Μετά το trick, που πρόσφατα διάβασες από αυτή εδώ τη στήλη, για να κάνεις το έντονο κραγιόν να δείχνει πιο απαλό στα χείλη σου, η Αθηνά Οικονομάκου έρχεται να μας αποκαλύψει το δικό της κόλπο για να κρατά ανεξίτηλο το κραγιόν της για ώρες...

Ως κορίτσι που λατρεύει τη μόδα και ακολουθεί τα beauty trends, δε διστάζει αφενός να πειραματίζεται με το look της , δίνοντας έμπνευση για τις δικιές μας εμφανίσεις, αφετέρου να μοιράζεται τα μυστικά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως αυτή τη φορά.

14515804 278898739171570 3410989462283354112 n

Στη φωτογραφία που ανέβασε, λοιπόν, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αθηνά αποκάλυψε πως το μυστικό που κάνει το κόκκινο κραγιόν της να διαρκεί για ώρες είναι η σωστή βάση (aka το lip primer) που εφαρμόζει στα χείλη της στην αρχή.

https://www.instagram.com/p/

Στην ουσία το primer χειλιών τα ενυδατώνει, καλύπτει τις όποιες ατέλειες και λεπτές γραμμές , δημιουργώντας την κατάλληλη, ματ βάση για να εφαρμοστεί το κραγιόν και το lip gloss με αποτέλεσμα που θα διαρκεί για ώρες.

lip primers kolaz

MAC, Prep + Prime Lip

3INA, The Lip Primer

Clarins, Instant Light Lip Perfecting Base

Clinique, Pop Liquid™ Matte Lip Colour + Primer

Όσο για το ποια προϊόντα χρησιμοποίησε ακριβώς η Αθηνά... Το Lip Primer της 3ina και το μολύβι no.435 από το ίδιο brand!