Τα θέλουμε όλα: Η Shiseido έβγαλε 16 αληθινά κόκκινα κραγιόν!

Βιβή Αγγελάκη
Τα θέλουμε όλα: Η Shiseido έβγαλε 16 αληθινά κόκκινα κραγιόν!

Μάθε τα πάντα για τη νέα συλλογή της Shiseido, Rouge Rouge!

 

Ένα ίσον κανένα και όταν μιλάμε για το κόκκινο κραγιόν καταλήγουμε στα εξής 2 συμπεράσματα: α) όλες μας έχουμε γύρω στα τρία-τέσσερα κόκκινα κραγιόν που πλέον δεν μας αρέσουν, ενώ κάποτε χρησιμοποιούσαμε μανιωδώς β) δεν ξέρουμε πώς να επιλέξουμε την κόκκινη απόχρωση που μας ταιριάζει...

Και κάπως έτσι, δεχτήκαμε την πρόκληση να ανακαλύψουμε με τη βοήθεια του makeup expert και Creative Director της Shiseido, Βαγγέλη Θώδου, τη νέα σειρά του beauty brand, Rouge Rouge που περιλαμβάνει 16 ολοκαίνουργιες κόκκινες αποχρώσεις, αποκλειστικά για τα χείλη μας! (Γιατί το να βρεις μόνη σου την κόκκινη απόχρωση που σου πηγαίνει δεν είναι εύκολη υπόθεση...)

Shiseido Rouge Rouge ca

Η σύνθεσή τους έχει πλούσια, κρεμώδη υφή, η οποία σταθεροποιείται ομοιόμορφα στα χείλη και τα ενυδατώνει, διατηρώντας παράλληλα, το χρώμα και τη λάμψη «ζωντανά» για τέσσερις περίπου ώρες. Με τη βοήθεια των makeup experts της Shiseido, μπορείς να βρεις την κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και στη διάθεσή σου μέσα σε λίγα λεπτά!

Rouge Rouge Group

Και μη ξεχνάς πως «για κάθε γυναίκα υπάρχει ένα κόκκινο» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος makeup artist. Όσο γι αυτά που δοκιμάσαμε τα κορίτσια του Queen... Εγώ ξεχώρισα την απόχρωση Rouge Rum Punch, ένα κόκκινο με έντονο το καφέ-βιολετί στοιχείο και η Ερμιόνη την απόχρωση Poppy, ένα κλασσικό, καθαρό φωτεινό κόκκινο.