Αυτό είναι το πιο περίεργο beauty tip που έχουμε ακούσει τελευταία από τη Sarah Jessica Parker!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το πιο περίεργο beauty tip που έχουμε ακούσει τελευταία από τη Sarah Jessica Parker!

Και ποιο είναι το επόμενο βήμα της στον κόσμο της ομορφιάς;

Πρόσφατα την είδαμε να απαρνείται τη λατρεία της για τα ψηλοτάκουνα και τις tutu φούστες και να υιοθετεί το αγαπημένο trend της Kendall Jenner (athleisure) αποσπώντας αμφιλεγόμενα σχόλια. Αυτή τη φορά, η Sarah Jessica Parker έρχεται να ταράξει τα beauty δεδομένα αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της στο Refinery 29 το περίεργο trick στο μακιγιάζ της αλλά και ποιο θα ήταν μελλοντικά το επόμενο βήμα της στον κόσμο της ομορφιάς!

1318

«Τα πράγματα που χρησιμοποιώ είναι τα ίδια με αυτά που ενδιαφέρομαι πιο πολύ, όπως οι σκιές ματιών ή ένα μολύβι χειλιών σε natural απόχρωση, την οποία είναι πολύ δύσκολο να βρω. Γι αυτό το λόγο, χρησιμοποιώ στα χείλη μου ένα μολύβι που προοριζόταν για τα φρύδια μου (aka μολύβι φρυδιών).»

Και συνέχισε εξηγώντας πιο αναλυτικά το λόγο που χρησιμοποιεί μολύβι φρυδιών για το περίγραμμα των χειλιών της: « Η επιδερμίδα γύρω από τα χείλη μου , στο περίγραμμα, είναι περισσότερο καφέ και λιγότερο μοβ ή ροζ.»

54bcc2a1edc73 mber 2013 sarah jessica parker a list oscar de la renta xln

Όσο για το πώς το συνδυάζει: « Το φοράω μαζί με το lip gloss και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο! »

Και κάπως έτσι η star αποκάλυψε πως πιθανόν να λάνσαρε ένα αντίστοιχο προϊόν ομορφιάς στην αγορά και γενικότερα προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών.