Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με τα πιο τέλεια beauty advent calendars!

Βιβή Αγγελάκη
Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με τα πιο τέλεια beauty advent calendars!

Αυστηρά για beauty addicts!

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου μόλις μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά και επίσημα πλέον! Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικιών που α) λατρεύουν τα Χριστούγεννα β) είναι beauty addicts και δεν το κρύβουν άλλωστε γ) πάντα είχαν κάπου βαθιά μέσα στο συρτάρι του γραφείου τους ένα ημερολόγιο ... τότε δε γίνεται να μη λατρέψεις τα χριστουγεννιάτικα beauty advent calendars!

1.Advent Calendar Open BD RVB

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τις γιορτές από τη Sephora!

Στην ουσία πρόκειται για ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, τα οποία περιείχαν μικρά μικρά κουτάκια (ο αριθμός ποικίλει ανάλογα με την ημερομηνία που ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση), που με τη σειρά τους «έκρυβαν» μια mini beauty έκπληξη!

24 Happy Days Deluxe Advent Calendar01

Φέτος κυκλοφορούν δύο νέα συναρπαστικά Advent Calendars: το Standard και το Deluxe. Kαι τα δύο είναι γεμάτα με τολμηρές εκπλήξεις για να ανοίγεις απο 1 κάθε ημέρα για 24 ημέρες, ξεκινώντας από σήμερα μέχρι και τα Χριστούγεννα!

Κάθε χρόνο, λοιπόν, ολοένα και περισσότερα brands στο χώρο της ομορφιάς λανσάρουν το δικό τους beauty advent calendar γεμίζοντάς το με πολλά από τα best seller προϊόντα τους (είτε αφορούν το μακιγιάζ, την περιποίηση σώματος και προσώπου, το μανικιούρ), και πολλές άλλες εκπλήξεις που δε γίνεται να μην κάνουν τη μέρα σου πιο όμορφη και να σε βάλουν φυσικά σε christmas mood.

beauty advent calendar

Με εξαιρετική εικονογράφιση από το γνωστό Γάλλο illustrator Kanako, το advent calendar της L'Occitane σε μεταφέρει από την πρώτη στιγμή σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Στην παραπάνω gallery θα δεις τα αγαπημένα μας ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για τις φετινές γιορτές και πού θα τα βρεις!