Η πρώτη Jo Malone London boutique άνοιξε στην Αθήνα!

Βιβή Αγγελάκη
Η πρώτη Jo Malone London boutique άνοιξε στην Αθήνα!

Έχουμε όλα τα infos...

Το πρώτο standalone κατάστημα του διάσημου βρετανικού οίκου στην Ελλάδα, που αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποΐας, και ήδη αριθμεί 3 corners στα πολυκαταστήματα attica, είναι γεγονός! Με χαρά , λοιπόν, σου μεταφέρω το beauty νέο πως η Jo Malone άνοιξε την πρώτη της boutique στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στην οδό Άγγελου Μεταξά 35 και Ζησιμοπούλου.

Αναμειγνύοντας την αγγλική κουλτούρα με το νεωτερισμό, με συνεργάτες παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι boutiques Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση.

Ομοίως το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές του οίκου με έπιπλα και διακόσμηση που αναδεικνύουν τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage™ ή να ξεναγηθεί στο Tasting Bar™ και να μυηθεί στην τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων (Fragrance Combining) από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που παρέχει μοναδικές συμβουλές σε styling αρωμάτων για την εύρεση ενός πραγματικά ιδιαίτερου δώρου.

Η μπουτίκ της Γλυφάδας διαθέτει τις ολοκληρωμένες συλλογές των διάσημων αρωμάτων του οίκου που προκαλούν τις αισθήσεις, από την τελευταία δημιουργία Basil & Neroli, μέχρι το αυθεντικό και σύγχρονα κλασικό Lime Basil & Mandarin. Κάθε άρωμα είναι φτιαγμένο από συστατικά υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα και ιδιαίτερα απλά, αλλά πάντα αναπάντεχα, συσκευασμένα στο πολυτελές θρυλικό κρεμ και μαύρο κουτί.

Αυθεντικά Βρετανική. Απροσδόκητη. Διαχρονική και κομψή. Τα χαρακτηριστικά που αποτελούν την κληρονομιά και την καρδιά της Jo Malone London, ένα όνομα συνώνυμο με την πολυτελή εξυπηρέτηση, το στυλ και την αποθέωση των αισθήσεων!