Kendall Jenner: Ποιο άρωμα προτιμά για τα γιορτινά της look;

Βιβή Αγγελάκη
Kendall Jenner: Ποιο άρωμα προτιμά για τα γιορτινά της look;

Και ναι, μας αρέσει πολύ!

Η holiday season ξεκινά και η Kendall Jenner ως κορίτσι που λατρεύει τα parties αλλά και τις σικάτες, πιο μίνιμαλ εμφανίσεις (σε σχέση πάντα με αυτές των αδερφών της), δε γίνεται να μην συμπεριληφθεί στη λίστα με τα beauty και fashion icons από τα οποία θα εμπνευστούμε! Εξάλλου, δεν είναι τυχαία το πρόσωπο της Estee Lauder, αποδεικνύοντας στην πράξη τους κανόνες του less is more στο μακιγιάζ μας και της σωστής περιποίησης της επιδερμίδας.

gallery nrm 1423728178 kendall jenner amfar gala 3

Και φυσικά ένα πετυχημένο look ολοκληρώνεται μέσα από το signature άρωμα της κάθε γυναίκας, κάνοντας αισθητή την παρουσία της απ’ όπου κι αν περάσει. Με αφορμή, λοιπόν, την εορταστική περίοδο, η Kendall μίλησε στο περιοδικό Bazaar και αποκάλυψε ποιο άρωμα δεν θα αποχωριστεί τις φετινές γιορτές αλλά και τα μυστικά «σώζουν» την επιδερμίδα της από την αφυδάτωση!

Το αγαπημένο της άρωμα

gallery 1477523243 1f16 holidaymodernmuselerougegloss 1 1080x1080


«Το Modern Muse Le Rouge Gloss Eau de Parfum της Estée Lauder είναι ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα και ιδανικό για τις διακοπές. Είναι sexy και όμορφο.»


Πως ενυδατώνει την επιδερμίδα της τώρα το Χειμώνα;

gallery 1479237630 drielys 0861 gs1a0861 bw v1


« Πάντα έχω μαζί μου το Advanced Night Repair Synchronizing Recovery Complex II και τη PowerFoil Mask της Estée Lauder. Είναι τέλεια και πολύ ενυδατικά!»