Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Kylie για το 2017

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Kylie για το 2017

Μην πεις πως δεν το περίμενες;

Πίστευες πως επειδή αλλάξαμε χρονιά η Kylie Jenner θα «έβαζε μυαλό» και δεν θα άλλαζε ξανά τα μαλλιά της; Wrong!! Μόλις 13 ημέρες χρειάστηκε η reality star για να αποχωριστεί και πάλι το μακρύ μήκος των μαλλιών της και τη φυσική της απόχρωση και να επιστρέψει πιο sexy από ποτέ.

Την έχουμε δει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις και όλα τα μήκη, όμως αυτή τη φορά η Kylie πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει την υπέρβαση και να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ (bob δηλαδή) και να επιστρέψει και πάλι στην πιο ξανθιά απόχρωση που την έχουμε δει ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα. Kylie είναι αυτή, μας έχει δείξει και πιο extreme πράγματα στην εμφάνιση της. Και μπορεί να μας άρεσε η νέα της αλλαγή, αλλά ένα είναι το ερώτημα που μένει αναπάντητο.

Είναι μία μόνιμη ή προσωρινή αλλαγή, για την οποία η reality star έχει χρησιμοποιήσει περούκα; Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για την απάντηση, την οποία η Kylie σίγουρα θα έχει σε κάποιο άλλο snapchat στιγμιότυπο. Κι επειδή την ξέρουμε πολύ καλά, θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα η «αλήθεια».

kylie