Αυτό είναι το πιο παράξενο σφουγγαράκι μακιγιάζ που έχουμε δει τελευταία!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το πιο παράξενο σφουγγαράκι μακιγιάζ που έχουμε δει τελευταία!

Και ναι, μπορείς να το φορέσεις!

Είναι από τις χαρακτηριστικές στιγμές, εδώ στο beauty κόσμο, που την ώρα που πληκτρολογούμε τη φράση «τι άλλο θα δούμε», ένα νέο beauty trend-gadget- τεχνική έχει ήδη εμφανιστεί σε κάποια γωνιά του πλανήτη.

Και κάπως έτσι, μετά το Silisponge, το μαλακό «σφουγγαράκι» μακιγιάζ από σιλικόνη που λάνσαραν τα Molly Cosmetics, το Evie Blender, το σφουγγαράκι με αμυγδαλωτό σχήμα, κατασκευασμένο από σιλικόνη και καλυμμένο με glitter, εμφανίστηκε το «The Makeup Bullet Finger Sponge», το σφουγγαράκι που μπορείς να φορέσεις στο δάκτυλό σου!

Δημιουργήθηκε από τη makeup artist Eva Jay, ως απάντηση στα δύσχρηστα σφουγγαράκια ή πινέλα, εξασφαλίζοντας τέλεια κάλυψη ακόμη και στα πιο «δύσκολα» σημεία του προσώπου (όπως τα πλαϊνά μέρη της μύτης ή οι εσωτερικές γωνίες των ματιών) ενώ παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ταμποναριστά.

Finger Sponge

Φοριέται σε όποιο δάχτυλο θέλεις (νωπό ή εντελώς στεγνό) επιτρέποντας να κάνεις το απαραίτητο blending, ενώ λόγω του μικρού μεγέθους του, αν βιάζεσαι μπορείς να το χρησιμοποιείς για να απλώνεις το concealer στην περιοχή των ματιών ή να καλύπτεις στοχευμένα, μικρά σπυράκια ή ατέλειες σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου σου!


Όσο για την τιμή του, η συσκευασία του ενός κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις ηλεκτρονικά εδώ!