To #1 trick των makeup artists για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου!

Βιβή Αγγελάκη
To #1 trick των makeup artists για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου!

Τι κάνουν για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ;

Είναι γεγονός πως για κάθε ανάγκη στο μακιγιάζ μας υπάρχει και το κατάλληλο προϊόν που την ικανοποιεί. Και αν είσαι makeup artist, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις όλα αυτά τα μυστικά- προϊόντα ή τεχνικές- για ένα τέλειο, αψεγάδιαστο και με διάρκεια μακιγιάζ. Γιατί ποια γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται φρεσκοβαμμένη ακόμη και αν έχουν περάσει αρκετές ώρες από τότε που έκανε το μακιγιάζ της;

Οι makeup artists μίλησαν, λοιπόν και αποκάλυψαν το trick για να μένει αναλλοίωτο αρκετές ώρες το μακιγιάζ κάτω από δύσκολες συνθηκές– που στην ουσία είναι από μόνο του μία κατηγορία προϊόντων! Πρόκειται για τα setting sprays (σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ) που έχουν εφευρεθεί γι αυτό ακριβώς το λόγο: Να σταθεροποιούν το μακιγιάζ και να μην το αφήνουν να «τρέχει», να μουτζουρώνει ή να «σπάει».

facial spray

Δεν κολλάνε (δεν είναι λακ), δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες και δεν θα κάνουν το μακιγιάζ σου να «τρέχει»! Στην ουσία, μερικοί ψεκασμοί είναι αρκετοί για να παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ σου, να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου ή ακόμη και να φρεσκάρουν το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείς να ψεκάσεις από απόσταση (1-2 ψεκασμούς) απευθείας πάνω στο μακιγιάζ, κρατώντας τα μάτια και τα χείλη σου κλειστά.

Παρακάτω θα δεις τα 6 αγαπημένα μας setting sprays:

queen 01 copy

1. All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray , Urban Decay 2. Photo Finish Primer Water, Smashbox 3. Σπρέι πολλαπλής δράσης Beauty Amplifier, Sephora

queen 02 copy

4.Makeup Fixer, Inglot 5. Prep + Prime Fix+, MAC 6. Mist & Fix, Make Up For Ever