Ο make-up artist της Selena Gomez μόλις έκανε το πιο hot μακιγιάζ στην Kaia Gerber

Ο make-up artist της Selena Gomez μόλις έκανε το πιο hot μακιγιάζ στην Kaia Gerber

Και σου δίνει μία εναλλακτική για το μακιγιάζ σου..

Kaia Gerber: ένα όνομα, χιλιάδες σκέψεις. Μία ματιά να της ρίξεις και αρκεί για να καταλάβεις πως είναι η κόρη της μίας και μοναδικής Cindy Crawford. Το μήλο λένε θα πέσει κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση της Kaia και της Cindy ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται απόλυτα.

Το 15χρονο μοντέλο αποτελεί το νέο it-girl στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα με κυριότερο από όλα το γεγονός ότι είναι το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστεί στις beauty καμπάνιες του Marc Jacobs.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο της καμπάνιας (μπορείς να το δεις εδώ) και η Kaia ήταν απλά μοναδική. Δύο μέρες πριν παρευρέθηκε στο πάρτι του Marc Jacobs και πραγματικά η παρουσία της ήταν μοναδική. Φυσικά το βλέμμα μας έπεσε στο beauty look της 15χρονης, το οποίο επιμελήθηκε ο make up artist της Selena Gomez, Hung Vanngo.

Ο Hung έκανε στην Kaia το πιο τέλειο smokey eyes που έχεις δει το τελευταίο διάστημα και η παραλλαγή του θα σε ξετρελάνει σίγουρα. Ο make up artist της Selena θέλησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και έτσι έκανε στην 15χρονη ένα πιο «ζεστό» smokey eye στις αποχρώσεις του καφέ.

https://www.instagram.com/p/

Είναι πραγματικά ωραίο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις στην επόμενη έξοδο σου.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/