Survivor beauty challenge: Πόσο καιρό μπορείς να μείνεις με το αλατόνερο στα μαλλιά σου;

Survivor beauty challenge: Πόσο καιρό μπορείς να μείνεις με το αλατόνερο στα μαλλιά σου;

Απαντάμε στην εύλογη απορία που σίγουρα θα έχεις αν βλέπεις το Survivor...

Ζούμε σε ξέφρενους ρυθμούς Survivor και αν είσαι fan του παιχνιδιού, εκτός από τις φορές που έχεις αναρωτηθεί για το πώς «επιβιώνουν» οι παίχτες του Survivor, όταν καλά καλά δεν τρώνε (δες εδώ την απάντηση), σίγουρα θα υπάρχουνη και αυτές που αφορούν εξίσου πρακτικά πράγματα, όπως το πώς γίνεται οι παίκτες να μένουν με το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά τους όοοολες αυτές τις μέρες.

survivor beauty mallia

Και κάπως έτσι, από τον Άγιο Δομήνικο ερχόμαστε εδώ, στη beauty στήλη του Queen να συμμεριστούμε και να αναλύσουμε το ερώτημα: «Πόσο καιρό (ώρες-μέρες-μήνες) μπορούμε να μείνουμε με το θαλασσινό νερό στα μαλλιά μας;» Γιατί μπορεί οι περισσότερες να λατρεύουμε το spray αλατόνερου και τα χαλαρά beach waves (ναι, μας θυμίζουν καλοκαίρι), αλλά εδώ μιλάμε για μόνιμα beach waves...

via GIPHY

Η ώρα του ειδικού:

Η αλήθεια είναι πως το θαλασσινό νερό αφυδατώνει την τρίχα και σε συνδυασμό με τον ήλιο, κάνει τα μαλλιά πιο ευαίσθητα και επιρρεπή στο να σπάσουν. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα μαλλιά να εχουν μία άγρια υφή, να μπερδεύονται συνεχώς και να δείχνουν θαμπά και άτονα, πόσο μάλλον, όταν α) χρησιμοποιείς παράλληλα λαστιχάκια ή τα δένεις πολύ σφιχτά ψηλά, όπως βλέπουμε να κάνουν οι παίκτριες στο τηλεπαιχνίδι β) έχεις εκ φύσεως ξηρά μαλλιά και γ) έχεις βαμμένα μαλλιά (άρα ήδη ταλαιπωρημένα).

Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις λοιπόν, πως το να μείνεις με το αλατόνερο για μέρες στα μαλλιά σου, μάλλον θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην ποιότητα και την υγιή ανάπτυξή τους.

Εμείς πάντως, εκτός από το «Κορμί κι αλάτι» της Μπέσσυς Αργυράκη, μία super ενυδατική μάσκα επανόρθωσης για ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά θα τους την προτείναμε ά-νε-τα!

maskes malliwn

Αυτές οι μάσκες μαλλιών είναι το μόνο που θέλουν τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι!