Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε την τέλεια ρομαντική πλεξούδα και μας έστειλε φωτό!

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε την τέλεια ρομαντική πλεξούδα και μας έστειλε φωτό!

Αποθήκευσέ τη τώρα στο κινητό σου...

Λίγες ώρες απομένουν για να ξεκινήσει επισήμως το τριήμερο και τριήμερο σημαίνει ξεκούραση, ανανέωση, λιγότερες υποχρεώσεις, περιποίηση και φυσικά πολύ περισσότερος ελεύθερος χρόνος σε σχέση με τις καθημερινές. Αν ένα πράγμα, λοιπόν, όλες οι γυναίκες οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε, είναι να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με εμάς, με τη beauty ρουτίνα μας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς αυτές οι μέρες είναι η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα στην επιδερμίδα μας, να κάνουμε μάσκες ομορφιάς, να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας.

Εκτός από τα 8 χτενίσματα που σου προτείναμε και μπορείς να δεις εδώ, η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει την τέλεια ιδέα για το πώς μπορούμε να ξεφύγουμε από την κλασική πλεξούδα και να πετύχουμε ένα πιο ρομαντικό, boho χτένισμα.

https://www.instagram.com/p/


Η όμορφη παρουσιάστρια που δε διστάζει να πειραματίζεται με διάφορα looks, εμπνέοντάς μας και για τις δικές μας εμφανίσεις, έπιασε τα μαλλιά της σε μία τέλεια πλαϊνή boho πλεξούδα, αφήνοντας μικρά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Επικοινωνήσαμε λοιπόν, μαζί της και εκείνη μας έστειλε extra την παρακάτω φωτό.

FullSizeRender copy


Κι αν μας ρωτάς, εμείς λατρέψαμε το χτένισμά της, το έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε εντός τριημέρου!

katerina kainourgiou