Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid: Με τόσο κοντά μαλλιά δεν τις έχουμε ξαναδεί

Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid: Με τόσο κοντά μαλλιά δεν τις έχουμε ξαναδεί

Δες τες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 22 Φεβρουαρίου και πολλά είναι τα μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα catwalks. Ανάμεσα σε αυτά και οι Gigi και Bella Hadid, αλλά και η Kendall Jenner.

Τα τρία νεαρά μοντέλα όπως ήταν λογικό μάγεψαν με την εμφάνιση τους και φυσικά δεν θα μπορούσε κανείς να μην προσέξει την απίστευτη αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά τους. Τόσο η Kendall Jenner, όσο και η Bella με τη Gigi εμφανίστηκαν με κοινό hairlook και όπως σίγουρα περιμένεις ήταν απλά πανέμορφες.

GettyImages 644684618

Τα τρία supermodels είχαν τα μαλλιά τους σε ένα πολύ κοντό bob με αφέλειες και η αλήθεια είναι πως με τόσο κοντά μαλλιά δεν τις έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ο hairstylist Paul Hanlon έβαλε όλη του την τέχνη και δημιούργησε στις Kendall, Gigi και Bella τα πιο stylish χτενίσματα που έχουμε δει ποτέ.

Φυσικά όπως αντιλαμβάνεσαι όλα τα παραπάνω looks να ήταν περούκες , όμως η Bella κουρεύτηκε στ' αλήθεια και άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της. Το 20χρονο μοντέλο έκοψε τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ με φιλάρισμα, ενώ τα σκούρυνε και αρκετά από το φυσικό της.

Και τώρα που την ξαναβλέπουμε ναι, μπορούμε να πούμε πως μας άρεσε πολύ!