Η νέα κρέμα ματιών της Diadermine θα σε απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους μέσα σε 4 εβδομάδες!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα κρέμα ματιών της Diadermine θα σε απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους μέσα σε 4 εβδομάδες!

Μάθε τα πάντα για τη νέα σειρά Diadermine Expert Rejuvenation

Με πάνω από 110 χρόνια στην υπηρεσία της ομορφιάς, η Diadermine έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην επαγγελματική αντιγηραντική φροντίδα και την τεχνολογική υπεροχή και φέρνει την επανάσταση στην επανόρθωση των κυττάρων της επιδερμίδας με τη νέα σειρά Diadermine Expert Rejuvenation! Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για την περιοχή των ματιών, η νέα κρέμα ματιών Diadermine Expert Rejuvenation υπόσχεται βαθιά αναζωογόνηση των κυττάρων και πιο νεανική όψη στην περιοχή των ματιών.

Diadermine EXPERT REJUVENATION Eye Balm

Με την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πλήρως ενυδατωμένο και δείχνει αναζωογονημένο, ενώ μέσα σε 4 εβδομάδες, οι ρυτίδες λειαίνονται και η όψη των ματιών σας απαλλάσσεται από τους μαύρους κύκλους και την κουρασμένη όψη.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Expert Rejuvenation περιλαμβάνει εκτός από την κρέμα ματιών, κρέμα ημέρας και κρέμα νυκτός που επανορθώνουν το DNA των κυττάρων που έχουν υποστεί ζημιά από τις ακτίνες του ήλιου μέσω της φωτολυάσης (Photolyase/Rejuvenol) , μειώνουν το ποσοστό της αποικοδόμησης του κολλαγόνου στα κύτταρα και ενισχύουν ορατά την παραγωγή ελαστίνης.