Eva Mendes: Πώς διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της;

Βιβή Αγγελάκη
Eva Mendes: Πώς διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της;

Plus: Πόση ώρα αφιερώνει στο καθημερινό μακιγιάζ της

Παρά το γεγονός οτι πάει αρκετός καιρός από τότε που έχουμε να τη δούμε με κάτι νέο στη μεγάλη οθόνη, η Eva Mendes, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη φάση στη ζωή της: Απολαμβάνει τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή (είναι μητέρα δύο παιδιών) , διευθύνει το δικό της fashion και beauty brand, ενώ παράλληλα φαίνεται ο χρόνος να μην την αγγίζει. Αυτή τη φορά, η 43χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο Shape αποκαλύπτοντας τα fitness και beauty μυστικά της και ποζάροντας παράλληλα για το εξώφυλλο του περιοδικού.


Κι όπως καταλαβαίνεις σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο κομμάτι των tips ομορφιάς της...

eva mendes beauty

- Τα tips της για να διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της
«Για μένα, η λαμπερή επιδερμίδα ξεκινά εκ των έσω. Για παράδειγμα, αρχίζω να γίνομαι χλωμή, αν δεν τρέφομαι καλά και παίρνω συμπληρώματα ιχθυελαίου. Επίσης, αγαπώ το λάδι καρύδας. Το απλώνω σε όλο μου το πρόσωπο. Τέλος, πίνω πολύ νερό και κρατάω πάντα ένα μπουκάλι μαζί μου και αναγκάζω τον εαυτό μου να πίνει. Η επιδερμίδα μου φαίνεται καλύτερη όταν είναι ενυδατωμένη».

eva mendes 2

- Η καθημερινή της beauty ρουτίνα
«Βάφομαι κάθε μέρα. Τυπικά, το μακιγιάζ μου είναι μίνιμαλ- λίγο eyeliner, μολύβι χειλιών, balm, και μερικές φορές concealer. Μου παίρνει περίπου πέντε λεπτά για να τα κάνω όλα αυτά. Αλλά όταν είναι να ετοιμαστώ για ένα event ή dinner, δεν είναι το ίδιο, θέλω το χρόνο μου για να βαφτώ και μπορεί όλο αυτό να μου πάρει ακόμη και 45 λεπτά γιατί είμαι πολύ αργή.»