The Street and I: Οι δύο παλέτες που λατρέψαμε από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου YSL!

Βιβή Αγγελάκη
The Street and I: Οι δύο παλέτες που λατρέψαμε από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου YSL!

Οι σύμμαχοί σου για το απόλυτο beauty street look

"Όλοι γυρίζουν να την κοιτάξουν. Κάνει ότι δεν τους βλέπει. Συνεχίζει να περπατά ελεύθερα. Αδιαφορεί για τα πάντα εκτός από τη ζωντανή τέχνη γύρω της. Γκρι, μαύρο, λευκό, οι αποχρώσεις του δρόμου. Μια ροζ πινελιά, μια πορτοκαλί λάμψη, τα χρώματά της. Η τέχνη του γκράφιτι. Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σανγκάη. Το κέντρο της πόλης είναι μια παιδική χαρά, φτιαγμένη ειδικά για εκείνην". Για την Άνοιξη 2017, η YSL Beauty παρουσιάζει τη συλλογή μακιγιάζ The Street and I, η οποία είναι γεμάτη από εκρηκτικά χρώματα εμπνευσμένα από την urban life.

Κι αν θέλεις να δημιουργήσεις το απόλυτο street beauty look, δεν γίνεται να μη λατρέψεις (και να μην αποκτήσεις) μεταξύ άλλων τις 2 συλλεκτικές παλέτες μακιγιάζ για το πρόσωπο. Σημείωνε, λοιπόν:

YSL The Street And I visual 4


I have a blush on you: Η κλασσική χρυσή θήκη με ένα πραγματικά πολύτιμο περιεχόμενο: Μια πορτοκαλί έκρηξη γεμάτη χρώμα, το τέλειο ρουζ για νεανική, παιχνιδιάρικη επιδερμίδα. Και μαζί με όλα αυτά, η υπέροχη, ανάγλυφη υπογραφή YSL κοσμεί τη σύνθεση. Άπλωσε το ρουζ και προσάρμοσε την ένταση του χρώματος, αποτέλεσμα διακριτικό ή αισθησιακό; Η επιλογή είναι δική σου!

YSL Spring 2017 The Streets and I Collection 1


Keep an eye on me: Περικλείοντας τα χρώματα της τέχνης του δρόμου – από το γκρι μέχρι το ροζ και το πορτοκαλί της pop art ,η θήκη της συλλεκτικής παλέτας για τα μάτια εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα μαγνητίζει το βλέμμα. Στο εσωτερικό της, ένας συνδυασμός τολμηρών και διαφορετικών χρωμάτων που σχεδιάστηκαν για να προκαλέσουν τον καλλιτέχνη της πόλης που κρύβεις μέσα σου. Ένα αστραφτερό απαλό ροζ για να δώσει λάμψη κάτω από τα φρύδια· ένα έντονο, «βιομηχανικό» γκρι για να χρησιμοποιηθεί ως liner ή για ένα τέλειο smoky eyes look· ένα εκρηκτικό πορτοκαλί και δύο ροζ για να σκορπίσουν φως στο νυχτερινό αστικό τοπίο.